Home Huis 9450 Haaltert
Bruulstraat 160
Kaart

Bruulstraat 160

9450 Haaltert Huis
200 m² wonen
794 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Open huis op vrijdag 19/4/24 van 15u tot 20u (enkel op afspraak) in Haaltert! Er staat daar een charmante halfopen bebouwing te wachten op nieuwe bewoners. Deze prachtige woning, gelegen op een perceel van circa 8 are met garage en tuin, werd kwalitatief gerenoveerd met oog voor ruimte en comfort. Dankzij de hedendaagse afwerking baden alle kamers in natuurlijk licht, wat zorgt voor een gezellige sfeer.

Deze instapklare woning is steeds perfect onderhouden en behoeft geen verdere renovatie. Toch zijn er nog mogelijkheden voor toekomstige verbeteringen, zoals het plaatsen van zonnepanelen of het navullen van de spouwmuur.

Binnenin treft u op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer met haardvuur, een ruime, volledig uitgeruste keuken en een badkamer met douche. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, waarvan eentje met maatkast. Daarbij heeft u directe toegang tot de volledig afgewerkte zolderkamer van circa 40m² die als vierde slaapkamer in gebruik is, inclusief aansluitende zolderberging. Extra troeven zijn een kelder, aparte garage, handige buitenberging en een prachtige tuin met overdekt terras, waar het heerlijk toeven is.

Perfect gelegen nabij het dorpscentrum van Haaltert, geniet u van de nabijheid van scholen, winkels en andere faciliteiten. U heeft bovendien vlotte verbindingen naar Aalst, Ninove en Geraardsbergen. De elektrische installatie is volledig conform en er is een condensatieketel op aardgas aanwezig.

De vermelde prijs is slechts een richtprijs. De verkoper beslist of hij/zij de woning verkoopt aan het hoogste bod. Voor meer informatie kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

* * *

Bruulstraat 160 - 9450 Haaltert - EERSTE BEZOEKDAG VRIJDAG 19/4/24 VAN 15U tot 20U(enkel op afspraak!).
HAALTERT - Gezellige en kwalitatief gerenoveerde woning, type HOB, met garage en tuin op circa 8 are. 

Dit pand onderscheidt zich van elke andere woning door zijn gezelligheid en hedendaagse afwerking met oog voor ruimte, véél natuurlijke lichtinval en comfort! Deze eigendom werd steeds perfect onderhouden en vraagt geen renovatieplannen, verhuizen en wonen! GEEN renovatieplicht, mits kleine inspanning (o.a. zonnepanelen, navul spouwmuur,..)zijn toekomstige verbeteringen zeker nog haalbaar!

Het gelijkvloers werd voorzien van een inkomhal met apart gastentoilet, gezellige woonkamer met haard, ruime en volledig geïnstalleerde keuken en badkamer met douche. De eerste verdieping biedt u 3 slaapkamers, waarvan één met maatkast en geeft rechtstreekse toegang naar de volledig afgewerkte zolderkamer (circa 40m²) die momenteel als vierde slaapkamer dienst doet, met aansluitende zolderberging. Overigens beschikt deze eigendom over een kelder, aparte garage, praktische buitenberging en een schitterende tuin met overdekt terras, wat het aangenaam vertoeven maakt. In directe omgeving bevindt zich het dorpscentrum (scholen, winkels, openbare instellingen), invalswegen (40) en vlotte verbindingen naar omliggende steden (Aalst – Ninove – Geraardsbergen).
TYPERENDE EIGENSCHAPPEN: Elektrische installatie volledig CONFORM, condensatieketel op aardgas en zonder meer perfect instapklaar! 

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 719
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
794 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
T592IAM8OPWQ
Makelaar Code
5933125
EPC Waarde
335 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20190304-0002137675-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com