Kaart

Bosstraat 24

9450 Haaltert Huis Te Koop
3 slaapkamers

Kom naar onze open dag op 27/04/2024 vanaf 10u om deze prachtig gelegen woning in Haaltert te ontdekken. Deze lichte en rustige woning is uitstekend gelegen met een bushalte, station Ede, slager en supermarkt op slechts een wandelafstand. Bovendien, geniet je van een makkelijke verbinding met de snelweg.

Deze woning beschikt over een voortuin, twee opritten en een ruime binnenindeling. Via de inkomhal kom je bij het gastentoilet, de lichte woonkamer met grote ramen en een haard, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de grote tuin en landbouwgronden verderop. Er is ook een aparte keuken, een kelder, een praktische wasruimte, een hal, een slaapkamer en een grote dubbele garage.

De eerste verdieping biedt twee ruime slaapkamers, een handige opslagruimte en een badkamer met zowel een bad als een douche, een wastafel en toilet. Daarboven bevindt zich een grote zolder die verder kan worden ingericht.

Deze woning biedt comfort en flexibiliteit om mee te evolueren met uw levensstijl. Ontdek de veelzijdigheid van dit pand door een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om u rond te leiden en de vele voordelen van dit huis te laten zien.

Houd er rekening mee dat de vermelde prijs een startprijs is. Dit geeft u, de potentiële koper, de kans om op een transparante manier te bieden. Na ontvangst van uw schriftelijke bod, zal de verkoper besluiten of hij/zij de woning aan het hoogste bod verkoopt. De startprijs is niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Beschikbaarheid: Bij overdracht van de akte.

* * *

Bosstraat 24 - 9450 Haaltert - Maak snel uw afspraak op onze kijkdag van 27/04/2024 vanaf 10u om deze woning op een prachtig perceel te ontdekken!

Deze lichtrijke woning is rustig, maar heel goed gelegen in Haaltert. Op wandelafstand is er een bushalte, het station Ede, een beenhouwer en supermarkt gelegen. Van aan de woning is er een goede verbinding naar de autostrade.

Praktische indeling
De woning is voorzien van een voortuin en twee opritten. Binnenkomend via de inkomhal, biedt deze woning een gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met grote raampartijen en een haard. De leefruimte biedt u een prachtig zicht op de ruime tuin en de achtergelegen landbouwgronden. Verder is de woning voorzien van een aparte keuken, een kelder, een handige wasplaats met uitgietbak, een hal, een eerste slaapkamer en een grote garage voor 2 wagens.
Op de bovenverdieping leidt een hal naar twee ruime slaapkamers en een handige berging. De badkamer is voorzien van zowel een bad als een douche, lavabo en toilet. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een ruime zolderruimte die mogelijkheden biedt voor verdere inrichting.

Een huis met mogelijkheden
Deze woning straalt niet alleen comfort uit, maar biedt ook de flexibiliteit om mee te groeien met uw levensstijl. Ontdek het veelzijdige karakter van deze eigendom door contact met ons op te nemen voor een bezichtiging ter plaatse. Wij leiden u graag rond en laten u de talrijke troeven van deze woning ervaren.

De vermelde prijs is een startprijs. Deze methode geeft u als kandidaat-koper, de kans om op een transparante manier te bieden. Na ontvangst van uw schriftelijke bieding zal de verkoper beslissen of hij/zij de woning verkoopt aan het hoogste bod, de vanafprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.

Beschikbaar: Bij de akte

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Referentie
CKGU25P2J08L
Makelaar Code
3709156
EPC Waarde
464 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€350.000 / Eximm Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com