Home Te Koop Huis 9450 Haaltert
Deeskensveld 38
Kaart

Deeskensveld 38

9450 Haaltert Huis Te Koop
205 m² wonen
514 m² perceel
1 slaapkamers

Ontdek deze energiezuinige woning, verscholen in een rustgevende wijk, waar functionaliteit en sereniteit in perfecte harmonie samenkomen. Meteen bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een gastvrije hal, voorzien van een apart toilet voor bezoekers. Het hart van het huis is een lichte en ruime woonkamer, naadloos verbonden met een halfopen keuken. De keuken, met uitnodigende eethoek, biedt samen met de woonkamer een prachtig uitzicht op de tuin.

De woning telt drie comfortabele slaapkamers, ideaal als gezinsruimte of gastenverblijf. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en een ligbad met douche. Extra opbergruimte vindt u in de royale dressing.

Daarnaast heeft de zolder veel potentieel, of u nu droomt van een thuiskantoor, speelruimte of hobbykamer. Buiten geniet u van de verzorgde tuin en een recent vernieuwd terras. Parkeerproblemen zijn verleden tijd dankzij de ruime oprit en garage met automatische poort, die tevens extra opslagruimte biedt.

Dankzij de nabijheid van diverse verbindingswegen is dit pand ideaal voor woon-werkverkeer. Ook in de buurt zelf vindt u rust en kalmte, ver weg van dagelijkse drukte. Enkele opvallende pluspunten van deze woning zijn de gunstige EPC-score (label B), de asbestveilige constructie, de lichte ruimtes en de riante tuin.

Kort samengevat, deze woning biedt een unieke kans om uw droomhuis te realiseren. Neem nu contact op om een bezoek in te plannen.

* * *

Deeskensveld 38 - 9450 Haaltert - IN OPTIE !! Deze energiezuinige woning, gelegen in een rustige woonwijk, is ideaal voor wie op zoek is naar de perfecte balans tussen functionaliteit en rust. Bij het betreden van de woning bevindt u zich in een inkomhall met apart gastentoilet. Verder is er een lichtrijke woonkamer met aangrenzende halfopen keuken, die beschikt over een ruime eetplaats, beide met ruim zicht op de tuin. Verder beschikt de woning over drie comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin of voor als gastenkamers. De badkamer is voorzien van dubbele lavabo in meubel en ligbad met douche. Voor diegenen die behoefte hebben aan extra opbergruimte biedt een ruime dressing de perfecte oplossing. Bovendien biedt de zolder met zijn veelzijdige mogelijkheden een extra ruimte die kan worden aangepast aan uw behoeften, of het nu gaat om een thuiskantoor, speelkamer of hobbyruimte. Buiten kunt u genieten van een aangelegde tuin en een recent vernieuwd terras. Dankzij de handige oprit en een garage met automatische poort is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, evenals extra opslagruimte. De ligging nabij verbindingswegen maakt deze woning perfect voor wie pendelt naar het werk. De rustige woonwijk biedt u een oase van kalmte en rust, weg van de dagelijkse drukte. Extra troeven: asbestveilig, gunstige EPC (label B), ruime tuin, lichtrijke woning, solide constructie, veel ruimte, etc.. Kortom, deze woning is de ideale plek om er uw eigen thuis te creëren. Contacteer ons nu alvast om uw bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Kadastraal Inkomen
€ 632
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
514 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
H5GF04QQU0-Y
Makelaar Code
1433
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230831-0002972951-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€369.000 / Woonservice
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com