Home Te Koop Huis 3053 Haasrode
Konijnenhoekstraat 61
Kaart

Konijnenhoekstraat 61

3053 Haasrode Huis Te Koop
334 m² wonen
5 slaapkamers

Ontdek deze modernistische villa met 5 kamers die renovatie nodig heeft. Gelegen op een groot perceel in een residentiële groene wijk, biedt het een adembenemend uitzicht en prachtige zonsondergangen over het agrarische gebied aan de achterzijde. Geniet van het comfort van wonen op één niveau (350m2), verlicht door natuurlijk licht dankzij de grote glazen ramen.

De huidige indeling omvat een inkomhal met vestiaire, toilet, twee kantoorruimtes, een lichte eet- en zitkamer met open haard en grote glaspartijen naar een afgesloten zonneterras, een keuken, een tweede woonkamer of familiekamer met houtkachel, een nachthal, drie slaapkamers, een toilet en twee badkamers.

Op straatniveau/-1 (300m2) vindt u een oprit en (kruip)kelder met een inpandige garage voor twee auto's, diverse opbergkelders, werkplaatsen en een CV-ruimte. De villa is voorzien van centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing en een plat dak.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel privé- als openbaar vervoer en heeft een vlotte verbinding met de E40 op slechts 3 minuten afstand. Het centrum van Leuven is op fietsafstand en de villa ligt vlakbij het bedrijfspark Haasrode, diverse scholen, een crèche, winkels en recreatiemogelijkheden zoals het Meerdaalbos en Torenvalk.

Deze villa biedt een geweldige renovatiekans voor een (groot) gezin dat op zoek is naar een ruime, karaktervolle woning in het groen, vlakbij Leuven. Met voldoende ruimte voor hobby's, kinderen, kangoeroewonen, een B&B, zelfstandig (bij)beroep en kantoor. Voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen, neemt u alstublieft contact met ons op via e-mail.

* * *

Konijnenhoekstraat 61 - 3053 Haasrode - Te renoveren modernistische villa met 5 kamers op een weids perceel, gelegen in een residentiële groene wijk. Frappant ruim uitzicht en mooie zonsondergangen over agrarisch gebied achteraan het perceel. Volledig gelijkvloers wonen (350m2). Veel lichtinval door grote glaspartijen. Actuele indeling: inkom met vestiaire, WC, 2 kamers/burelen, lichtvolle eet en- zitplaats met open haard en grote glaspartij naar ingesloten zonneterras, keuken, 2de leefruimte/family room met houtkachel, nachthal, 3 slaapkamers, WC, 2 badkamers. Op straatniveau/-1 (300m2) oprit en (kruip)kelder: inpandige garage voor 2 wagens, diverse opbergkelders, werkplaatsen, CV-ruimte. CV op stookolie. Ramen dubbel glas hout. Plat dak. Spouwmuren. Vlot bereikbaar met privé- en openbaar vervoer; vlotte verbinding E40 op 3’. Leuven-centrum op fietsafstand. Vlakbij Haasrode bedrijfspark, diverse scholen (lager en middelbaar H-Hart en Salco), crèche, Spar, buurtwinkel, drankencentrale, … Wandelen en fietsen in directe omgeving: Meerdaalbos, Torenvalk,… Bosrijke tuin en speelplein in de straat, ideaal voor spelende kinderen. Geweldige renovatie opportuniteit voor (groter) gezin dat wil wonen in ruime en in het groen gelegen karaktervilla vlakbij Leuven! Voldoende ruimte voor hobby, kinderen, kangoeroe wonen, B&B, zelfstandig (bij)beroep en kantoor. Graag info en bezoekmomenten aanvragen via email.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 625.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
334 m2
Referentie
8YVIN9DCL-TK
Makelaar Code
445-5882550
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€625.000 / C21 Skyline
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com