Home Te Koop Huis 3545 Halen
Stationsstraat 108
Kaart

Stationsstraat 108

3545 Halen Huis Te Koop
600 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Stationsstraat 108 - 3545 Halen - Indeling van de woning: gelijkvloers met een living en salon, een modern uitgeruste keuken, een badkamer met bad en dubbele lavabo, een bergruimte, een toilet, een traphal en een extra zitkamer/veranda. Het eerste verdiep heeft drie slaapkamers, een badkamer met toilet, lavabo en douche en een traphal. Er is een kleine kelder en tenslotte is er een niet-gebruikte zolder.
Het huis heeft een alleenstaande garage voor 1 wagen, aangevuld met een oprit waar twee auto's kunnen staan, een grote tuin met terras en een kleine serre.
Het huis heeft de laatste jaren heel wat verbeteringen ondergaan: dubbel glas, nieuw dak, nieuwe mazoutketel, parketrenovatie in de living, traprenovatie in de traphal, grotendeels isolatie via spouwvulling, de keuken is gemoderniseerd. De woning is dus in goede staat en heeft alle moderne comfort.
De woning is goed bereikbaar via de weg en heeft gemakkelijke toegang naar de snelwegen in de buurt, richting Limburg en Vlaams-Brabant.
Ook qua openbaar vervoer is er goede bereikbaarheid. Zo is er een bushalte op 50 m van de woning en het station van Diest, met vlotte verbindingen naar Hasselt enerzijds en Leuven/Brussel anderzijds, ligt op 5 minuten rijden.
Er is een kleuter school en lagere school op 1 km van de woning. In de buurt zijn verschillende mogelijkheden qua kinderopvang en er is sportinfrastructuur in de nabijheid voor verschillende sporten (tennis, paddel, judo, petanque, alle zaalsporten, ...).
Schuin over de woning is er een warme bakker.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
600 m2
Referentie
4LF-ICWLP02G
Prijs Geschiedenis
26 Jan 2024
€319.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com