Home Te Koop Huis 3545 Halen
Fonteinstraat 22
Kaart

Fonteinstraat 22

3545 Halen Huis Te Koop
168.39 m² wonen
500 m² perceel
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar een welgelegen en bekende frituur met bijhorende woning in het centrum van Halen? Breng dan alvast een virtueel bezoek aan deze unieke opportuniteit via www.empresaconsult.be waar je alle informatie kan vinden en een volledige 360° impressie van het pand kan krijgen.

Deze frituur, gekend voor haar nostalgie, heeft een goede reputatie en een uitstekende Google Review-score van 4,3/5. Alle nodige apparatuur is aanwezig, wat betekent dat je meteen je zaak kan opstarten. Je klanten kunnen genieten van hun maaltijd in de gezellige consumptieruimte en hun keuze maken uit het rijkelijke aanbod in de ruime koeltoonbank.

Naast de frituur vind je op het gelijkvloers een professionele keuken, een klantentoilet en een wasplaats. Via de achterhal heb je toegang tot een ruime garage (± 112m²) met een hoogte van ± 3m. De bovenverdieping biedt plaats aan twee royale slaapkamers, een tweede badkamer, een doorloopkamer die perfect als bureau kan dienen en de woonkamer. Extra kamers kunnen eventueel gerealiseerd worden op de zolder.

De frituur is ideaal gelegen nabij verschillende scholen, het gemeentehuis, een bank- en postkantoor en supermarkten. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de straat en tijdens de zomermaanden mag je een klein terras plaatsen op het voetpad voor de frituur, een concessie geregeld met de gemeente Halen.

Houd er rekening mee dat de uitrusting van de frituur niet inbegrepen is in de verkoopprijs. Een overname van het handelsfonds of verkoop van aandelen behoort wel tot de mogelijkheden.

* * *

Fonteinstraat 22 - 3545 Halen - + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar dit pand doorklikt, vindt u alle info en een volledige 360° impressie! +

In het centrum van Halen vinden we deze goed gelegen en gekende frituur terug met bijhorende woning. Verschillende scholen zijn in de buurt gelegen alsook het gemeentehuis, bank – en postkantoor, supermarkten, …
Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

De frituur ademt nostalgie en beschikt over een mooi Google Review-score van 4.3/5.
De volledige uitrusting is aanwezig waardoor een onmiddellijke uitbating mogelijk is.
Bij het betreden vinden we een knusse consumptiezaal, een klantentoilet en ruime koeltoonbank. Achteraan is er een professionele keuken die verder toegang geeft tot de trap naar de bovenverdieping alsook naar de badkamer en de wasplaats op het gelijkvloers. De achterhal geeft verder toegang tot de ruime garage.
Op de bovenverdieping zijn er twee ruime slaapkamers te vinden alsook een tweede badkamer, een doorloopkamer/bureau en de woonkamer.
De zolder biedt eventueel nog uitbreidingsmogelijkheden om extra kamers te maken.
Aan de achterzijde bevindt zich een grote garage (± 112m²) met een hoogte van ± 3m.

In de zomermaanden is er een concessie met de gemeente Halen waarbij er klein terras geplaatst wordt op het voetpad voor de frituur.

Uitrusting frituur niet inbegrepen in de verkoopprijs.
Overname handelsfonds of verkoop van aandelen eventueel ook mogelijk.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.490
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1900
Grond oppervlakte
500 m2
Bewoonbare oppervlakte
168.39 m2
Referentie
P9RGXAR99OLA
Makelaar Code
2613
EPC Waarde
490 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20200204-0002243931-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€259.000 / Empresa Consult
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com