Home Te Koop Huis 3545 Halen
Zepbrugstraat 1
Kaart

Zepbrugstraat 1

3545 Halen Huis Te Koop
287 m² wonen
803 m² perceel
5 slaapkamers

Aan de rand van het centrum van Halen, staat deze goed onderhouden jaren '70 woning, gevestigd in een rustige residentiële buurt. Het huis ademt enkele charmante seventies elementen uit, vooral de keuken, die perfect onderhouden is en nog steeds de originele inrichting heeft.

Deze woning heeft een fraai aangelegde, Zuidwest gerichte tuin waar je kan genieten van zwoele zomeravonden op een van de terrassen. Het leuke is dat winkels, horeca, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zich op loopafstand bevinden. Bovendien ligt het pittoreske fietspad, "De Ijzerenweg", vlakbij. De E314, met verbinding naar Leuven en Lummen, ligt op slechts drie minuten rijden.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot een nostalgische keuken met moderne apparatuur en de gezellige woonruimte. Deze ruimte beschikt over een ingebouwde houtkachel en biedt uitzicht op de tuin. Daarnaast bevindt zich op de begane grond nog een veelzijdige ruimte die als kantoor, speelkamer of slaapkamer gebruikt kan worden.

Op de bovenverdieping zijn vijf ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet te vinden. De master bedroom heeft ook een wastafel met warm en koud water, ideaal om te verbouwen tot een extra douche of bad. Bovendien beschikt het huis over een zolder die dienst kan doen als extra opbergruimte.

Tot slot is er nog een grote, droge kelder met garage en vier extra ruimtes, waaronder een wasruimte met douche. Deze woning in Halen is de perfecte mix tussen de charme van de jaren '70 en modern woongemak.

* * *

Zepbrugstraat 1 - 3545 Halen - Op de rand van het centrum van Halen vind je deze residentiële, goed onderhouden woning uit begin jaren 70.
De inrichting van bepaalde ruimtes, waaronder de keuken, bevinden zich nog steeds in die typische jaren ’70-stijl.
In de zomer geniet je van een heerlijke zonsondergang op één van de terrasjes in de prachtig aangelegde, Zuidwest georiënteerde tuin.
Je woont in de directe nabijheid van food en non food winkels, gezellige horeca met o.a. wijnbar, school, sportaccommodatie, openbaar vervoer, toeristisch fietspad “De Ijzerenweg”. Perfect gelegen op 3 min. van de E314 richting Leuven en richting verkeerswisselaar E314/E313 in Lummen.
Je wordt verwelkomd in een ruime inkomhal. Van hieruit loop je recht door naar de seventies keuken met vernieuwde toestellen en kan je naar de woonruimte met mooi uitzicht op de tuin en ingebouwde houtkachel voor gezellige winteravonden.
Nog steeds op het gelijkvloers bevindt zich ook een afzonderlijke ruimte die gebruikt kan worden als bureau, speelkamer, slaapkamer, …
Vanuit de inkomhal ga je naar boven waar je vanuit een open nachthal naar de 5 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet kan. Tevens bevindt er zich in de masterbedroom een lavabo met koud én warm water (perfect om te bouwen tot een inloopdouche of ligbad).
De zolder is voldoende ruim om als extra bergruimte benut te worden.
Last but not least is er nog een ruime, perfect droge kelder met garage + 4 extra ruimtes waaronder een wasruimte (wasmachine/droogkast) met douche.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.865
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
803 m2
Bewoonbare oppervlakte
287 m2
Referentie
NUH6P9EXIMNN
EPC Waarde
177 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220529-0002612811
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Apr 2024
€399.865 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com