Home Huis 1500 Halle
Edingensesteenweg 829
Kaart

Edingensesteenweg 829

1500 Halle Huis
3 slaapkamers
€230.000

Century 21 Excellent presenteert een charmant huis in Lembeek, perfect gelegen met alle faciliteiten binnen handbereik. Dit omvat snelwegen, het treinstation, postkantoor, scholen, diverse winkels en zelfs het centrum van Hal.

Begane grond biedt een gezellige woonkamer, een eetkamer en een onlangs ingerichte keuken uit 2021. De eerste verdieping herbergt een ruime slaapkamer, gecombineerd met een vernieuwde badkamer - voorzien van een bad, wastafelmeubel en nieuw toilet. Nog twee slaapkamers bevinden zich op de zolder, beide met ingebouwde kasten.

Daarnaast heeft de woning een royale kelder, inclusief extra toilet en wasruimte, alsmede diverse opslagruimtes. Aanvullend geniet u van een terras en tuin, die direct toegang geeft tot een park.

Wat betreft technische specificaties, de woning is voorzien van houten dubbelglas ramen aan de voorkant en PVC dubbelglas aan de achterkant. Een gloednieuw gasfornuis werd geïnstalleerd in 2021 en de elektriciteit voldoet aan de huidige normen.

De vraagprijs start vanaf € 245.000, onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaren. Voor informatie en bezoeken neem contact op via 02/355.21.21 of info@century21excellent.be. Gratis schattingen zijn beschikbaar op https://estimation-excellent.omnicasaweb.com.

Dit huis in Lembeek is de perfecte keuze voor uw nieuwe thuis volgens Century 21 Excellent.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Edingensesteenweg 829 - 1500 Halle - Century 21 Excellent biedt u dit charmante huis gelegen in Lembeek, dicht bij alle voorzieningen (snelwegen, station, postkantoor, scholen, winkels en het centrum van Hal). De begane grond bestaat uit een woonkamer, eetkamer en ingerichte keuken (uit 2021). Op de eerste verdieping vinden we 1 grote slaapkamer en een ruime badkamer met nieuwe sanitaire voorzieningen (bad, wastafelmeubel, nieuw toilet). Op de zolder zijn er 2 slaapkamers met inbouwkasten. Het pand heeft ook een ruime kelder met een toilet, een wasruimte en verschillende opslagruimtes. Het heeft ook een terras en een tuin met toegang tot een park. Technische informatie: Houten dubbele beglazing (aan de voorzijde), PVC dubbele beglazing (aan de achterzijde), Gasfornuis uit 2021. De elektriciteit is conform. Bieden vanaf € 245.000 (onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaars). Informatie en bezoeken op 02/355.21.21 of info@century21excellent.be. GRATIS schattingen op https://estimation-excellent.omnicasaweb.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
AGHONB0MZOI-
Makelaar Code
297-7718
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€230.000 / C21 Excellent
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com