Home Huis 1500 Halle
Schumanlaan 6
Kaart

Schumanlaan 6

1500 Halle Huis
193 m² wonen
308 m² perceel
€375.000

U wordt van harte welkom geheten in deze verbluffende driegevelwoning, een ware oase van comfort en ruimte. Deze vastgoedparel heeft alles in huis voor gezinnen die op zoek zijn naar hun perfecte woonomgeving. Vier aangename slaapkamers zorgen voor het ideale decor voor rustige nachten en ontspanningsmomenten. Ook de badkamer op de benedenverdieping biedt extra gemak, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen met uiteenlopende wensen. Geniet in de sfeervolle tuin van frisse buitenlucht en maak er onvergetelijke herinneringen. Bovendien kunt u dankzij de dubbele garage uw voertuigen veilig stallen en hebt u extra opbergruimte.

De locatie van deze woning is ideaal. Het huis ligt in een rustige en groene buurt, wat het de perfecte plek maakt voor gezinnen die na een drukke dag willen thuiskomen in een vredige omgeving. Tegelijkertijd bevindt u zich vlakbij verschillende voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. Zo geniet u van het beste van twee werelden: rust en stedelijke voorzieningen.

Bijkomend pluspunt: er is geen renovatieplicht. Wilt u meer weten over deze prachtige woning? Neem dan contact op met ons team, wij geven u graag alle nodige informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schumanlaan 6 - 1500 Halle - Welkom bij deze prachtige driegevel woning, een oase van comfort en ruimte, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ideale woonomgeving. Met vier slaapkamers, een badkamer op de beneden verdieping, een sfeervolle tuin en een dubbele garage biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een heerlijk leven.

Kenmerken van de Woning:
Vier Slaapkamers: Deze woning beschikt over vier royale slaapkamers, elk uitnodigend en ideaal voor rustige nachten en ontspanning.
Badkamer op de Beneden Verdieping: De badkamer op de beneden verdieping biedt extra gemak en toegankelijkheid, waardoor het perfect is voor gezinnen met verschillende behoeften.
Sfeervolle Tuin: Geniet van de buitenlucht en creëer onvergetelijke momenten in de prachtige tuin, een ideale ruimte voor ontspanning, spel en entertainment.
Dubbele Garage: Met een dubbele garage heeft u voldoende ruimte voor het veilig parkeren van uw voertuigen en extra opslag.

Locatie:
Deze woning is gunstig gelegen in een rustige en groene buurt, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vredige omgeving om thuis te komen. Tegelijkertijd bevindt het zich op korte afstand van voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om te genieten van het beste van beide werelden: rust en stedelijke gemakken.

Geen renovatieplicht van toepassing.
Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.311
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1958
Grond oppervlakte
308 m2
Bewoonbare oppervlakte
193 m2
Referentie
ZM-CK1HKA9BI
EPC Waarde
319 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240324-0003187745-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€375.000 / ERA Innova
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com