Home Te Koop Huis 1500 Halle
Permekestraat 21
Kaart

Permekestraat 21

1500 Halle Huis Te Koop
540 m² wonen
4185 m² perceel
6 slaapkamers

Voor liefhebbers van charmante woningen, bieden we een oase van rust en kalmte in een groene omgeving, slechts 20 minuten verwijderd van Brussel. Deze U-vormige hoeve bestaat uit twee woningen. De kleinste woning beschikt over twee slaapkamers, een keuken, woonkamer, inkomhal en een douchekamer, met aparte CV op gas.

De grotere charme woning biedt een zee aan ruimte met een keuken, eetplaats met open haard, woonkamer met open haard, leesruimte met open haard en een toilet. Extra faciliteiten omvatten aangrenzende loodsen, garages, ateliers en veelzijdige ruimtes die naar wens kunnen worden aangepast of ingericht.

De woning is voorzien van een prachtige binnenplaats en een grote, fraai aangelegde zuidgerichte tuin aan de achterzijde. Authentieke paardenstallen zijn nog steeds aanwezig en kunnen opnieuw in gebruik worden genomen. Dit is een plek waar groen, natuur en rust samenkomen - ideaal voor wie op zoek is naar echte ontspanning, en dat allemaal op slechts 20 minuten van Brussel.

* * *

Permekestraat 21 - 1500 Halle - Voor amateurs van charmewoningen met alle rust en kalmte in een groene omgeving op 20 minuten van Brussel. Deze U-vormige hoeve  is opgedeeld in twee woonsten, De kleinst woonst heeft  2slaapkmaers, een keuken, living, inkomhal en een douchekamer (aparte CV op gas).  De zeer ruime charmewoning omvat verschillend opeenvolgende ruimtes zoals, keuken, eetplaats met OH, living met OH, leesruimte met OH, een wc. Verder nog aanhorige loodsen, garages, ateliers en nuttige  zeer ruimtes die nog kunnen aangepast/ingericht worden.
Deze woonst heeft een prachtige binnenkoer en een grote mooie zuidgerichte tuin aan de achterkant. Er zijn nog authentieke paardestallen binnen die weer benut kunnen worden. Groen, natuur en rust zijn hier synoniemen. Voor liefhebbers van echte onthaasting. Dit alles op 20 minuten van Brussel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 819.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.180
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1900
Grond oppervlakte
4185 m2
Bewoonbare oppervlakte
540 m2
Referentie
FTAUC5EPH8JD
Makelaar Code
5955934
EPC Waarde
538 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€819.000 / Nest Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com