Home Te Koop Huis 3945 Ham
Olmensesteenweg 72



immo Kaart

Olmensesteenweg 72, 3945 Ham

Huis Te Koop in Ham

Olmensesteenweg 72 - 3945 Ham - Aan de Olmensesteenweg 72 te Ham vinden we deze compleet gerenoveerde half open bebouwing.

Achter de karaktervolle, gekaleide gevel van deze woning schuilt een verrassend ruim geheel van 160 m² woonplezier op een perceel van 3a95ca.
Kosten nog moeite werden gespaard om de woonst aan de strenge normen van de 21ste eeuw te laten voldoen. Getuige hiervan is het lage EPC kengetal van 147 Kwh/m². Bij de verbouwing werd veel aandacht besteed aan maximale functionaliteit, een doorgedreven warmte-en geluidsisolatie en veel lichtinval. Zo werd het dak volledig vernieuwd. De ramen werden vervangen door driedubbel en hoogrendementglas, de leidingen werden vervangen, er werd een condensatiegaswandketel geplaatst, de keuken en badkamer werd vernieuwd enz…. Belangrijk om vermelden is dat de zonnepanelen goed zijn voor een opbrengst van 4080Wattpiek en ze brengen nog +- 1000 € per jaar aan groenstroomcertificaten op voor de komende 9 jaar. Dit is inbegrepen in de prijs!
Via de inkomhal betreden we de zeer grote leefruimte van maar liefst 60m²! Alles is open en verbonden met elkaar. De living samen met de open designkeuken met vrijstaand fornuis en wijnkoeler en de eethoek vormen één harmonisch geheel. Het is een uiterst aangename en gezellige leefruimte om te vertoeven. Door de meerdere raampartijen en gekozen kleuren baadt men in een zee van licht en ruimte. Aan comfort eveneens geen gebrek: verscheidene maatwerkkasten werden geplaatst en de bevloering bestaat uit een mooie industriële vloer. Een berging/waskamer grenst aan de keuken en biedt eveneens toegang tot de tuin. Tevens bevindt zich op het gelijkvloers nog het gastentoilet.

De eerste verdieping biedt ruimte aan de ruime masterbedroom, een tweede slaapkamer en de badkamer met bad, enkele lavabo met badkamermeubel en een toilet.

De tweede verdieping huisvest slaapkamer 3 en een dressingruimte.

De tuin is recent volledig aangelegd. Hij is een ware streling voor het oog. Bovendien is hij volledig omheind wat de privacy garandeert. Een prachtige zwemvijver met bijhorend terras werd geconstrueerd. Evenals een apart zonneterras achteraan in de tuin. Zalig genieten dus bij mooi weer en dit op een milieuvriendelijke manier of om te onthaasten met familie en vrienden.

Een zeer ruime tuinberging maakt het geheel af. Deze doet eveneens dienst als poolhouse.

Kortom: Een opportuniteit voor mensen die houden van en zorgeloos willen genieten van een karakterwoning in een volledig nieuw jasje!

Voor een bezichtiging of verdere info bel gerust: 0475/553806

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Referentie
LGOP8CWOA-07
Makelaar Code
TMOlmensesteenweg72Ham
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 May 2024
€369.000 / SOM Project
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com