Home Te Koop Huis 9220 Hamme
Guido Gezellelaan 1
Kaart

Guido Gezellelaan 1

9220 Hamme Huis Te Koop
67 m² wonen
49 m² perceel
1 slaapkamers

Ontdek deze charmante, recent gerenoveerde woning in het hart van Hamme. Met een locatie vlakbij het Tweebruggenplein en op loopafstand van winkels, de markt en recreatieve faciliteiten, biedt dit huis u het ultieme comfort en gemak. De woning straalt een moderne en lichte sfeer uit, met name dankzij de keuken die bij binnenkomst direct opvalt. De combinatie van zwart en hout creëert een gezellige sfeer waarin u zich onmiddellijk thuis zult voelen. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur voor uw comfort. Daarnaast beschikt de woning over een badkamer met een ruime inloopdouche, toilet en badkamermeubel, evenals aansluitingen voor een wasmachine en droger. Op de eerste verdieping vindt u een knusse woonkamer met zithoek en een slaapkamer met ingebouwde dressing. Tot slot kunt u genieten van een rustige, zonnige stadstuin waar u heerlijk kunt ontspannen.

Deze woning is volledig vrij van asbest en er zijn geen renovatieverplichtingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onze website of bel naar 052463803. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

* * *

Guido Gezellelaan 1 - 9220 Hamme - Omschrijving Gerenoveerde woning in het centrum van Hamme Deze gezellige woning werd recent gerenoveerd in de hedendaagse stijl met kwalitatieve materialen en oog voor detail. Bovendien is ze centraal gelegen in het hartje van Hamme nabij het Tweebruggenplein en op wandelafstand van allerlei winkels, de markt en ontspanningsfaciliteiten. Wanneer je de woning binnenkomt kom je meteen in de moderne en zeer lichtrijke keuken terecht. De combinatie van zwart en hout zorgen voor gezelligheid waardoor je je hier meteen thuis voelt! De keuken is voorzien van alle toestellen en comfort. Naast de keuken vinden we de badkamer terug met een ruime inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Ook vinden we hier de aansluiting terug voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping vinden we de gezellige leefruimte met zithoek terug en een slaapkamer met ingebouwde dressing. Tenslotte beschikt deze woning over een zonnige stadstuin waar je in alle stilte tot rust kan komen.

Deze woning is NIET onderheven aan de renovatieverplichting en is ook volledig ASBESTVELIG!

Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via onze website of op het nummer 052463803, hopelijk tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1937
Grond oppervlakte
49 m2
Bewoonbare oppervlakte
67 m2
Referentie
EKWHAJTGKWQ3
Makelaar Code
Guido Gezellelaan 1, Hamme
EPC Waarde
337 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220722-0002646550-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€199.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com