Home Te Koop Huis 9220 Hamme
Achterthof 14
Kaart

Achterthof 14

9220 Hamme Huis Te Koop
115 m² wonen
250 m² perceel
1 slaapkamers

Ontdek deze gezellige rijwoning met een prachtige tuin, volledig vernieuwd in 2013. De woning is uitgerust met een aantal zorgfaciliteiten zoals brede deuren en doorgangen zonder niveauverschillen op de begane grond voor optimaal gebruiksgemak.

Bij binnenkomst leidt de ruime inkomhal, voorzien van een automatische deur, je naar de grote leefruimte. Laat je verleiden door de open keuken die van alle comfort is voorzien: een keramisch vuur, dampkap, heteluchtoven, koelkast en diepvries, dubbele gootsteen en zelfs een aansluiting voor een vaatwasser - alle apparatuur is van het merk Smeg.

De grote raampartijen bieden een weids uitzicht op de tuin die op het zuidwesten is gelegen. Een andere automatische deur geeft je direct toegang tot het natuurstenen terras en de tuin. Geniet op zonnige dagen onder de elektrische luifel die het terras kan overkappen!

Op de begane grond vind je ook een ruime badkamer met badlift, wastafel en toilet, die eventueel ook omgetoverd kan worden tot een slaapkamer of bergruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een badkamer met douche, wastafel en toilet, en een slaapkamer met Velux-venster.

Extra pluspunten zijn het gunstige EPC B-label, de conformiteit van de elektriciteit, en de twee regenwaterputten waarop de toiletten en wasmachine zijn aangesloten.

Wil je deze zorgvuldig ingerichte woning zelf komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op via 052/50 50 00. Laat je verrassen door het comfort en de charme van dit huis!

* * *

Achterthof 14 - 9220 Hamme - Gezellige rijwoning met mooie tuin in centrum Hamme
Deze woning werd in 2013 volledig afgebroken & terug opgetrokken en bevat een aantal zorgfaciliteiten zoals brede deur & doorgangen zonder niveauverschillen op het gelijkvloers. Op de benedenverdieping vinden we de brede inkomhal met automatische deur. Verder komen we in de ruime leefruimte met open keuken & alle comfort. Er is een keramisch vuur, dampkap, heteluchtoven, koelkast & diepvries, een dubbele gootsteen en een aansluiting voor een vaatwas. Alle toestellen zijn van Smeg. We hebben zicht op de zuidwest gelegen tuin door de grote raampartijen. Achter deze tuin ligt het park Kerkwijck. Ook hier is er een automatische deur die toegang naar het terras (in natuursteen) en tuin verschaft. Op zonnige dagen kan dit terras overkapt worden door een elektrische luifel. Nog op het gelijkvloers vinden we een ruime (aangepast met badlift) badkamer met bad, wastafel en toilet die ook als slaapkamer of bergingsruimte kan omgevormd worden. Op de 1ste verdieping is er een 2de badkamer met douche,wastafel en toilet en een slaapkamer met veluxraam.
Extra troeven: - dichtbij winkels en uitvalswegen naar E17 - gunstig EPC -> B-label - elektriciteit = conform - 2 regenwaterputten + toiletten/wasmachine aangesloten op regenwater - blauwe parkeerzone Hamme: digitale parkeerkaart aan te vragen (1ste is gratis)
Graag een bezoekje? Laat je verrassen door deze met zorg ingerichte woning!
Neem contact op met ons op 052/50 50 00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Kadastraal Inkomen
€ 506
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
250 m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
QXHLG0HI8TGE
Makelaar Code
1317509
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€250.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com