Home Te Koop Huis 9220 Hamme
Drapstraat 61
Kaart

Drapstraat 61

9220 Hamme Huis Te Koop
205 m² wonen
4 slaapkamers

Deze schitterende en instapklare gezinswoning in Hamme verwelkomt je met open armen. Met een gloednieuwe gevel en vier slaapkamers combineert deze woning functionaliteit en comfort. De woning heeft een opvallend hoekpand dat prachtig onderhouden is en frisheid uitstraalt.

Beleef gezellige familiemomenten in de lichte woonkamer die naadloos overgaat in de open keuken. Parkeren en opbergen wordt eenvoudig dankzij de royale garage op de begane grond. Vermijd de stress van parkeren op straat door gebruik te maken van je eigen privéruimte. De ruime badkamer is gelegen op de tussenverdieping.

Geniet van de ruimte op de eerste verdieping, waar vier grote slaapkamers en een brede nachthal het perfecte decor creëren voor een groeiend gezin of een thuiskantoor. Er is ook mogelijkheid tot het toevoegen van een terras, mits toestemming van de gemeente.

De elektriciteit is volledig conform en dankzij het positieve EPC-label B hoef je je geen zorgen te maken over extra renovatiekosten.

Beleef het gemak van een verhuisklare woning met stijl. Neem vandaag nog contact op met makelaar Melanie (0478 64 85 78 of melanie@altro-vastgoed.be) om deze unieke woning te bezichtigen. Maak van deze woning je thuis, gelegen in het hart van Hamme.

* * *

Drapstraat 61 - 9220 Hamme -
Stap binnen in deze gezinswoning in het hart van Hamme! Deze prachtige instapklare woning met 4 slaapkamers is een zeer functionele woning en ideaal als gezinswoning.
Het mooi verzorgde hoekpand valt meteen op, met een gevel die recentelijk volledig vernieuwd is en de woning een frisse uitstraling geeft.

Geniet van de lichtrijke leefruimte en de open keuken, waar gezelligheid en comfort hand in hand gaan. Op de gelijkvloerse verdieping vind je een ruime garage die niet alleen dienst kan doen als parkeerplek, maar ook als handige opbergruimte. Geen gedoe meer met het zoeken naar parkeerplaatsen, want hier heb je je eigen stukje gemak binnen handbereik. De ruime badkamer vind je op het tussenverdieping.De eerste verdieping verwelkomt je met maar liefst 4 slaapkamers en een ruime nachthal die ook perfect kan dienen als bureau. Of je nu een groeiend gezin bent, ruimte zoekt voor een thuiskantoor, deze woning biedt het allemaal. Er is een mogelijkheid tot het creëren van een terras, na goedkeuring van de gemeente.

De elektriciteit is helemaal in orde en het positieve EPC-label B zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele renovaties.

Maak van deze woning jouw nieuwe thuis en ontdek het gemak van instapklaar wonen in stijl. Neem vandaag nog contact met uw makelaar Melanie (0478 64 85 78 of melanie@altro-vastgoed.be) op voor een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 300.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
KAYNRNX5SS6Z
Makelaar Code
instapklare-gezinswoning-met-4
EPC Waarde
147 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231102-00030491-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€300.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com