Home Te Koop Huis 9220 Hamme
Kaaldries 72-a
Kaart

Kaaldries 72-a

9220 Hamme Huis Te Koop
139 m² wonen
275 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze unieke, moderne nieuwbouwwoning in het hart van Hamme. Deze prachtige woning, gelegen nabij de Durme in een rustige, groene omgeving, ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum. De woning omvat drie slaapkamers en heeft een mooie tuin.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal, die toegang biedt tot zowel de garage/fietsenstalling als een gastentoilet met wastafel. De weg leidt verder naar een uitgestrekte, moderne keuken, uitgerust met alle essentiële BOSCH toestellen zoals vaatwasser, koelkast en kookvuur. Grote ramen en open ruimtes zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en de consistente materiaalkeuze zorgt voor een rustgevend effect.

Op de eerste verdieping bevindt zich een leefruimte met een adembenemend uitzicht op de aangrenzende tuin. Daarnaast is er een apart toilet en een slaapkamer met inloopdouche en wastafel. Nog eens twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en wastafel zijn te vinden op de tweede verdieping. Extra bergruimte is beschikbaar op de zolder, die tal van mogelijkheden biedt.

Deze woning biedt een uniek ruimtelijk gevoel dat je zelf kunt ervaren tijdens een bezichtiging. Verkoop is onder het BTW-stelsel van 21%.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op via 05246 38 03 of boek je afspraak online via onze website!

* * *

Kaaldries 72-a - 9220 Hamme - Omschrijving Unieke nieuwbouwwoning met 3 slpks en tuin Deze moderne en tevens prachtige nieuwbouwwoning is gelegen in het hartje van Hamme op korte afstand van het centrum en een rustige groene omgeving nabij de Durme. Je betreedt de woning via de ruime inkomhal die toegang biedt tot enerzijds de garage/fietsberging en anderzijds een gastentoilet met lavabo. Wanneer je verder loopt kom je in de zeer ruime moderne keuken uitgerust met alle toestellen (BOSCH) zoals een vaatwas, frigo, dampkap, kookvuur,… Dankzij de grote raampartijen en de open ruimtes wordt het zonlicht vanop hoogte maximaal in de woning binnen getrokken. De eenheid in de materiaalkeuze straalt bovendien de nodige rust uit. Op de 1e verdieping vindt u de leefruimte terug met een prachtig zicht op de achterliggende tuin. Daarnaast is er nog een apart toilet en een slaapkamer met inloopdouche en lavabo. Op de 2de verdieping kunt u nog 2 ruime slaapkamers terugvinden en de badkamer met ligbad en lavabo. Tenslotte is er nog een zolderruimte met mogelijkheden. De woning biedt een ongezien ruimtelijk gevoel, hetgeen je zelf zal ervaren tijdens jouw bezoek. Verkoop onder BTW-stelsel 21%.
Interesse? Neem dan vandaag nog contact op via het nr 05246 38 03 of boek uw afspraak via onze website!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.500
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
275 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
8-34QA37E05C
Makelaar Code
Kaaldries 72 a, Hamme
EPC Certificaat
42008-G-2016/0278/EP05065/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€299.500 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com