Home Te Koop Huis 9220 Hamme
driegotenkouter 71
Kaart

driegotenkouter 71

9220 Hamme Huis Te Koop
133 m² wonen

Ontdek deze prachtige karakterwoning, gelegen in de groene omgeving van Driegoten in Hamme. Gebouwd in de vroege jaren '80, heeft deze woning door de jaren heen diverse verbeteringen ondergaan. Zo zijn er in 2023 zonnepanelen geïnstalleerd.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een houten deur die leidt naar een inkomhal met gastentoilet. Deze hal opent naar een lichte, open woonruimte die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste Miele-keuken. Een warmtepomp in de keuken zorgt voor zowel koeling als verwarming, terwijl de rest van het huis wordt verwarmd met gas.

Voorbij de woonkamer bevindt zich de entresol met een badkamer die is uitgerust met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Een verdieping hoger vind je drie ruime slaapkamers en een bergruimte. De hoofdslaapkamer is ook voorzien van een warmtepomp.

De pittoreske tuin, toegankelijk via de keuken, beschikt over een overdekt zonneterras en een aparte, ruime garage. Het dak werd vernieuwd in 2019, met isolatie volgens de norm. In 2015 werden alle ramen, beglazing en deuren vervangen. De woning is in 2020 volledig opnieuw geschilderd.

Een recht van overweg aan de linkerkant van het huis leidt naar de tuin, waar je de auto op de oprit kunt parkeren. Er is geen renovatieverplichting.

Deze woning is een parel voor wie op zoek is naar karakter, charme en rust. Neem snel contact op om uw bezoek te plannen via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58.

* * *

driegotenkouter 71 - 9220 Hamme - Vlakbij het groene Driegoten in Hamme kan je deze prachtige karakterwoning terug vinden. De woning werd begin jaren '80. opgericht en heeft doorheen de jaren heel wat verbeteringswerken gekend. Zo werden er in 2023 nog zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen komen doen we via een mooie houten deur die ons meteen in de inkomhal met gastentoilet brengt. Hierna komen we terecht in een lichtrijke, open leefruimte met aansluitend de keuken (volledige keukenuitrusting van Miele). In deze keuken werd bovendien een warmtepomp geplaatst (koelen en warmen). De woning wordt algemeen met gas verwarmd. Eenmaal voorbij de leefruimte hebben we een entresol waar zich de badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo bevindt. Eén verdieping hoger bevinden we ons op slaapkamerniveau met drie zeer ruime slaapkamers en een bergruimte. De hoofdslaapkamer is ook voorzien van een warmtepomp. Via de keuken hebben we toegang tot de schilderachtige tuin, die gekenmerkt wordt door een overdekt zonneterras en een aparte, ruime garage. In 2019 werd het dak vernieuwd en isolatie geplaatst volgens de norm. In 2015 werden nog overal nieuwe ramen, beglazing en deuren geplaatst. In 2020 werd de woning volledig opnieuw geschilderd. Links langs de woning is er een recht van overweg die u tot in de tuin kan brengt waar je de wagen kan parkeren op de oprit. Er is geen renovatieverplichting van toepassing. Kortom, een absolute parel voor wie op zoek is naar karakter, charme en rust. Wees er snel bij, plan vandaag nog uw bezoek in via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Kadastraal Inkomen
€ 518
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
133 m2
Referentie
R4PWQ03JCEI5
Makelaar Code
Driegotenkouter 71
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€369.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com