immo Kaart

, 3930 Hamont-Achel

Huis Te Koop in Hamont-Achel
435 m² wonen
1708 m² perceel
4 slaapkamers

Deze prachtige villa is gelegen te Keunenlaan 50 in Hamont-Achel, deze woning biedt het beste van beide werelden: de nabijheid van het stadscentrum van Hamont en de grens met Nederland, gecombineerd met een weelderige tuin en luxe afwerking.
Het perceel zonder aanpalende bouwgrond beslaat maar liefst 17are, wat een zee aan ruimte en mogelijkheden biedt. Bij het bouwen van deze woning is veel aandacht besteed aan hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en luxe.
We betreden de woning in een royale inkomhal dewelke is voorzien van een vestiaire en een gastentoilet. Het architectonische ontwerp zorgt voor een gevoel van ruimte, licht en openheid. De leefruimte en eetkamer zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en vormen tezamen een imposante ruimte van maar liefst 63m2. Dankzij de aanwezigheid van grote raampartijen genieten we van een overvloed aan natuurlijk licht. De grootste eye-catcher in deze ruimte betreft de gashaard, deze voegt een extra vleugje sfeer en gezelligheid toe aan de ruimte.
De serre met panoramisch uitzicht op de weelderige tuin is een geweldige aanvulling op het huis. Deze ruimte is een extra troef als je op zoek bent naar rust en luxe. Deze villa beschikt tevens ook over een ruime en lichte bureauruimte die uitnodigt tot productiviteit. De royale afmetingen en de grote ramen zorgen voor een prettige werkomgeving.
De bureauruimte is ontworpen met aandacht voor rust en concentratie. Hier kun je in alle rust telewerken, studeren of je creatieve projecten tot leven brengen. Verder hebben we op het gelijkvloers een luxueuze gesloten keuken, deze is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over een natuurstenen werkblad, een fornuis, een koelkast, een combi-oven en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot het aangrenzende terras, dat is voorzien van een zonneluifel.
Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers met inbouwkasten. De master bedroom heeft een dressing en grenst aan de luxueus ingerichte badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en een infraroodcabine. Ideaal om te ontspannen in je eigen woning.Via een vaste trap komen we terecht op de zolderverdieping, die veel potentieel biedt. Hier kunnen extra kamers worden gecreëerd, of je kunt de ruimte gebruiken voor recreatieve doeleinden.
Het huis wordt omringd met een prachtig aangelegde tuin dewelke is voorzien met een sproei- en druppelinstallatie. Het perceel is volledig omheind en heeft een automatische poort. Naastgelegen bouwperceel van ongeveer 12are kan worden bij aangekocht, dewelke geschikt is voor een open bebouwing. De prijs geadverteerd is enkel van toepassing op het perceel zonder naastgelegen bouwkavel, extra informatie omtrent prijszetting en oppervlaktes kan u verkrijgen op aanvraag.
Verder beschikt de woning nog over een dubbele garage met vaste trap naar een zolderruimte, ideaal voor al uw opslagbehoeften.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
1708 m2
Bewoonbare oppervlakte
435 m2
Referentie
P8X9I5QJ6U82
Makelaar Code
112433
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€850.000 / Heylen Vastgoed
11 Nov 2023
€885.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com