Kaart

3930 Hamont-Achel Huis
295 m² wonen
871 m² perceel
4 slaapkamers
€445.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Prachtige woning op toplocatie in Hamont-Achel
Omgeving:
De woning is gelegen in Achel. Achel is een rustig en landelijk dorp, gelegen dicht bij de Nederlandse grens. Mensen die van de natuur houden, zullen genieten van de prachtige bossen en natuurgebieden in de omgeving, zoals de Achelse Kluis en de Groote Heide. De woning ligt op 10 min van de Noord-zuidverbinding wat maakt dat je een gemakkelijke verbinding hebt naar zowel Eindhoven als Hasselt. Valkenswaard is te bereiken in 5 minuten.
Indeling:
Inkomhal, toilet, slaapkamer, woonkamer, keuken, eetkamer, opkamer, slaapkamer, dressing, badkamer, bijkeuken, garage, nachthal, slaapkamers, badkamer. zolder
Omschrijving:
Wanneer we deze charmante woning betreden komen we allereerst in de inkomhal terecht. Aan de linkerkant bevindt zich een ruime slaapkamer/bureauruimte, rechtdoor komen we in de schitterende met hout afgewerkte woonkamer voorzien van een gezellige houtkachel, vloerverwarming van de warmtepomp. Aansluitend aan de woonkamer vinden we een opkamer die ideaal is voor speelruimte van de kinderen, zithoek, bureau en nog veel meer. Achter de eetkamer lopen we zo de leefkeuken in. De keuken is voorzien van alle comfort en heeft een prachtig uitzicht op de voortuin. Hier is ook een eetgedeelte aanwezig waardoor je ook hier kan genieten van de gezelligheid. Achteraan de woonkamer vinden we de deur die leidt tot de slaapkamer met dressing en gerenoveerde badkamer met ligbad, douche en sauna, pure luxe dus. Vanuit de slaapkamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin. Zo kan je met alle rust opstaan en genieten van de zon en uitzicht. De bijkeuken is ingericht bergkasten, wasmachine, droger, ventilatie, enz. Via de bijkeuken kan je de garage betreden waar de cv installatie geplaatst is, ventilatiesysteem, elektra en bergruimte voorzien is.op de bovenverdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en nog een gerenoveerde badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en een wastafel. Boven is nog een grote onafgewerkte ruimte waar je nog creativiteit op kunt loslaten. De tuin is volledig aangelegd en onderhouden. De beplantingen zorgen voor een fijne sfeer, privacy en verkoeling in de hete zomer maanden. Al bij al is dit de ideale gezinswoning.
Extra's:
- 36 zonnepanelen
- Gunstig EPC
- 2 gerenoveerde badkamers
- Warmtepomp
- Ventilatiesysteem D
- Jacuzzi en Sauna
- Tuin op het zuidoosten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 445.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1999
Grond oppervlakte
871 m2
Bewoonbare oppervlakte
295 m2
Referentie
QQD3RLZ31KZQ
Makelaar Code
131838
EPC Waarde
139 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€445.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com