Kaart

Keunenlaan 44

3930 Hamont-Achel Huis Te Koop
340 m² wonen
1795 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige villa uit 2000, gelegen in Hamont op een perceel van 1.795 m², ontworpen door het bekende architectenbureau Hertroijs. Deze woning bevindt zich op een centrale locatie nabij de Nederlandse grens en heeft veel te bieden. De villa bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een kantoorruimte, een zitkamer, een tuinkamer, een eetkamer, een keuken, een wasruimte met bijkeuken en een dubbele inpandige garage op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een kleedkamer en 2 ingerichte badkamers. Er is ook een kelder met sauna, fitnessruimte en relaxruimte.

De villa wordt omgeven door een romantisch aangelegde tuin met een overdekt terras met open haard en een mooi bijgebouw. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een natuurstenen werkblad, vaatwasser, combi-oven, 5-pits gaskookplaat en Amerikaanse koelkast. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de bijkeuken/wasplaats, die ook een extra toilet heeft.

Op de eerste verdieping, bereikbaar via een natuurstenen trap, vindt u 3 slaapkamers en 2 badkamers. De master slaapkamer heeft een mooie inloopkast en een eigen volledig uitgeruste badkamer. Een tweede slaapkamer heeft een scheepstrap die toegang geeft tot 2 praktische zolderruimtes.

De tuin is volledig aangelegd en heeft 2 terrassen, een overdekt terras met open haard en een gezellig terras aan de achterkant van de tuin. De villa is afgewerkt met vloerverwarming (volledige begane grond, behalve het kantoor, en badkamers op de verdieping) en de tuin is voorzien van een automatisch irrigatiesysteem. EPC 250 kWh/m². Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 07/2415.

* * *

Keunenlaan 44 - 3930 Hamont-Achel - Prachtige villa (2000) te Hamont op een perceel van 1.795 m², getekend door het gerenommeerde architectenbureau Hertroijs
Prachtige villa (2000) op een perceel van 1.795 m², getekend door het gerenommeerde architectenbureau Hertroijs. De woning is centraal gelegen vlakbij de grens met Nederland. De villa omvat inkomhal met gastentoilet, kantoorruimte, zitruimte, tuinkamer, eetkamer, keuken, wasplaats met bijkeuken en dubbele inpandige garage op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, dressing en 2 ingerichte badkamers. Kelder aanwezig met sauna, fitness en relaxruimte.
De villa is omgeven door een romantisch aangelegde tuin voorzien van een overdekt terras met open haard en een mooi bijgebouw.

Gelijkvloers:
Via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet heeft u enerzijds toegang tot de leefvertrekken en anderzijds tot de kantoorruimte. De leefruimte is zeer ruim opgevat en opgedeeld in een aparte zitruimte, een eetkamer en een gezellige orangerie. De volledige leefruimte heeft een mooie connectie met de tuin achteraan door de grote raampartijen en heeft u toegang tot een gezellig overdekt terras met open haard.
Ruime keuken, voorzien van alle comfort (natuurstenen werkblad, vaatwasser, combi-oven, 5 pits gaskookplaat en Amerikaanse koelkast). Vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot de bijkeuken/wasplaats, tevens voorzien van een extra toilet. De woning biedt garageplaatsen voor 2 auto’s (met automatische poorten).
In de kelderverdieping bevindt zich een wellnessruimte voorzien van sauna, relaxruimte en fitness.

1ste verdieping:
De eerste verdieping bereikt u via de natuurstenen trap in de inkomhal. De vloerbedekking op de ganse verdieping is uitgevoerd in vast tapijt. Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom beschikt over een mooie inloopdressing en heeft ensuite volledig ingerichte badkamer (inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel in meubel). Verder beschikt een tweede slaapkamer over een scheepstrap dewelke toegang biedt tot 2 praktische zolderruimten.

Tuin:
Zowel voor- als achtertuin zijn volledig aangelegd. In de achtertuin zijn er 2 terrassen voorzien, één overdekt terras in blauwe hardsteen met open haard en een gezellig terras achteraan in de tuin.
Bijzonderheden:
• Vloerverwarming (volledig gelijkvloers, muv het kantoor, en badkamers op de verdieping) gecombineerd met convectoren
• De tuin is voorzien van een automatisch beregeningssysteem via druppelslangen en sprinklers (grondwater)
• Hoogwaardige afwerking

EPC 250 kWh/m²
Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 07/2415.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 785.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.592
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
1795 m2
Bewoonbare oppervlakte
340 m2
Referentie
5BLEWU3JHAHF
Makelaar Code
07/2415
EPC Waarde
250 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210214-0002373512-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€785.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com