Kaart

3930 Hamont-Achel Huis Te Koop
547 m² wonen
2290 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Villa gelegen in Achel
Ontdek de omgeving:
Genesteld te midden van het groene Achel, biedt deze villa veel woongenot op korte afstand van het bruisende centrum. Een korte rit van enkele minuten brengt je van Achel naar Lommel, Mol, Valkenswaard of Eindhoven. Gelegen in de nabijheid van schilderachtige wandel- en fietsroutes, waaronder het beroemde Achelse Kluis-pad, is deze plek een super omgeving om de drukte te ontvluchte en te genieten van de natuur. Voor degenen met een passie voor paarden is dit huis perfect gepositioneerd nabij diverse stallen waaronder stal Tops. Alle faciliteiten – winkels, openbaar vervoer, culinaire pareltjes en onderwijsinstellingen – bevinden zich in de directe nabijheid.
Indeling:Stap binnen in een wereld van elegantie, verfijning en kunstzinnigheid. Bij het betreden van deze villa wordt u welkom geheten in de royale lichte inkomhal met ruime trap naar het slaapverdiep met 2 ruime slaapkamers, inclusief een master suite met een eigen badkamer en dressing. Op het gelijkvloers zijn de diverse vertrekken ruim opgezet, een goed uitgeruste keuken, weelderige woonkamer, stijlvolle eetkamer en een apart bureau die ruimte bieden voor de gewenste levensstijl. Praktische ruimtes zoals een waskamer, installatieruimte en zelfs een complete Wellness ruimte met zwembad, jacuzzi en sauna vormen een aanvulling op het comfort. Aanpalend aan de Wellness ruimte ligt een groot atelier voor de kunst of knutsel liefhebbers. Kortom biedt deze woning een overvloed aan ruimte, comfort en luxe.
Beschrijving:Al bij het oprijden via de oprit wordt je ontvangen door een ruime garage met 2 elektrische garagepoorten. Eenmaal binnen, valt je oog op de dubbele voordeur die uitkomt in een prachtige grote inkomhal, deze is verfraaid met een unieke lichtkoepel. De woonruimte ligt aan de rechterzijde, bestaande uit een royale woonkamer met en sfeervolle led verlichting, samen met een royaal eetgedeelte, is een symbool van comfort en klasse. Dankzij een geavanceerde verluchtingssysteem heerst er altijd een aangename temperatuur.
De keuken, voorzien van alle apparaten. kantoorruimtes, een waskamer, een gastentoilet vullen het geheel aan.De bovenverdieping biedt ruimte aan twee ruime slaapkamers, met grote badkamer. Ook de bovenverdieping bij het zwembad is aanwezig waar zich de cv installatie, ventilatiesystemen en nog meer zich bevinden maar ook een grote werk/atelier of relax ruimte gevestigd kan worden.
Buitenleven:Het comfort en het gevoel van rust gaat buiten verder, waar een dubbele garage plaats biedt voor 2 grote auto's. Een ruime bovenverdieping dat kan fungeren als atelier, ideaal voor creatieve zielen. De volledig aangelegde en zeer goed onderhouden tuin is als een schilderij tot leven gekomen, met een rustgevende vijver, verlichting en bewateringssysteem. De slim ontworpen overkapping biedt beschutting, compleet met aanpasbare windschermen.
bijzonderheden:
- Automatische garagepoorten voor 2 grote wagens
- Automatische rolluiken
- Wellness ruimte met zwembad, jacuzzi en sauna en aanpalend atelier
- Grote veranda met screens
- Slaapkamer met badkamer op het gelijkvloers
- Tuin van meer dan 1300 m² met vijver
- Schitterend atelier

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 735.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
2290 m2
Bewoonbare oppervlakte
547 m2
Referentie
AMUTH527VE51
Makelaar Code
140937
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€735.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com