Kaart

Laagstraat 1

3930 Hamont-Achel Huis Te Koop
306 m² wonen
2223 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze energiezuinige villa in het rustige Hamont-Achel. Deze woning biedt een inkomhal, gastentoilet, ruime leefruimte, luxe keuken, kantoorruimte, bijkeuken, drie slaapkamers en een ingerichte badkamer. De volledig onderkelderde woning, met vloerverwarming, biedt extra ruimte voor recreatie of fitness. Bovendien is er een carport aanwezig.

De verzorgde tuin heeft een gezellig terras, deels overdekt, en een apart tuinhuis met zonneterras. Het gelijkvloers biedt een royale leefruimte met eetkamer, zithoek en open keuken, uitgerust met alle nodige apparatuur. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de achtertuin.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een ingerichte badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Via een vlizotrap heb je toegang tot een grote zolder, ideaal voor extra slaapkamers of hobbyruimte.

Deze villa is centraal gelegen met goede bereikbaarheid en ligt dichtbij het centrum van Hamont-Achel en belangrijke uitvalswegen richting Nederland. Extra voorzieningen zijn onder andere een grondwaterput voor tuinberegening, een regenwaterput aangesloten op de toiletten, wasmachine en buitenkraan, internetaansluiting in alle kamers, en 16 zonnepanelen. De tuin is zuidwest georiënteerd. Het EPC bedraagt 109 kWh/m².

* * *

Laagstraat 1 - 3930 Hamont-Achel - Energiezuinige villa met 3 slpks en kantoorruimte op een rustige ligging te Hamont-Achel
Energiezuinige villa op een rustige ligging te Hamont-Achel. De villa omvat inkomhal, gastentoilet, leefruimte, luxueuze keuken, bureelruimte, bijkeuken, 3 slaapkamers en ingerichte badkamer. Tevens is de woning volledig onderkelderd (voorzien van vloerverwarming) en carport aanwezig.

Grote verzorgde tuin met gezellig terras, gedeeltelijk overdekt en een apart tuinhuis eveneens voorzien van een zonneterras.

Prachtig geheel!

Gelijkvloers:
Via de ruime inkomhal met gastentoilet heeft u toegang tot de royale leefruimte opgedeeld in een eetkamer, zithoek en open leefkeuken voorzien van alle apparatuur (koelkast, vaatwasser, combi-oven, quooker, inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap Novy). Vanuit de leefruimte heeft u door de grote raampartijen een prachtig zicht over de achtertuin. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot een aparte bureauruimte en tot de praktische bijkeuken (met ingebouwde vriezer en voorraadkasten).
Via de achterdeur in de bijkeuken komt u op het terras achteraan dewelke gedeeltelijk overdekt is.
Woning is volledig onderkelderd en voorzien van vloerverwarming en ventilatie. Ideaal als grote speelkamer voor de kinderen. Tevens is er een fitnessruimte/hobbyruimte voorzien. Daarnaast bevat de kelder een ruime wasplaats.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn er 3 royale slaapkamers, een apart toilet en een ingerichte badkamer dewelke beschikt over een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel.
Via een vlisotrap op deze verdieping heeft u toegang tot een grote zolder dewelke mogelijkheden biedt tot extra slaapkamers of leuke hobbyruimte.

Bijzonderheden:
* Centrale ligging, goede bereikbaarheid
* Dichtbij centrum Hamont-Achel en kortbij uitvalswegen richting Nederland
* Vloerverwarming (kelder + gelijkvloers + badkamer/WC 1ste verdieping), ook op de slaapkamers en overloop is vloerverwarming voorzien maar is momenteel niet aangesloten
* Grondwaterput aanwezig voor beregening van de tuin
* Regenwaterput aanwezig (10.000 l) aangesloten op toiletten, wasmachine en buitenkraan)
* Internetaansluiting in alle kamers
* 3 slpks aanwezig maar mogelijkheid tot uitbreiding naar meerdere
* Waskoker van de badkamer naar de wasruimte in de kelder
* 16 zonnepanelen aanwezig
* Zuidwest georiënteerde tuin


EPC 109 kWh/m²
Documenten Indelingsplan EPC Bodemattest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 765.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2020
Grond oppervlakte
2223 m2
Bewoonbare oppervlakte
306 m2
Referentie
HYTJLH1MECG7
Makelaar Code
07/2911
EPC Waarde
17 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240405-0003203528-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€765.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com