Home Te Koop Huis 3930 Hamont
Schootstraat 12
Kaart

Schootstraat 12

3930 Hamont Huis Te Koop
187 m² wonen
519 m² perceel
4 slaapkamers

Deze ruimtelijke halfopen woning, gelegen in Hamont-Achel, biedt een indrukwekkende woonoppervlakte van 187m². De open leefruimte met keuken is uitzonderlijk groot met 43m². De woning heeft gasverwarming, airconditioning en een pelletkachel (eind 2022) die over te nemen is. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van een natuurstenen blad. Daarnaast heeft het gelijkvloers een badkamer met zowel een bad als een douche, een apart toilet en een polyvalente ruimte die kan functioneren als kantoor of slaapkamer.

De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. Er is een vaste trap naar de zolder waar een masterbedroom is gecreëerd met ingebouwde kasten. In 2022 is ook het dak vernieuwd!

Met energielabel D en stroom die in 2018 volledig conform werd gekeurd, kunt u zonder verplichtingen wonen en eventuele aanpassingen op uw eigen tempo doorvoeren.

De woning heeft twee parkeerplaatsen en ligt op een aantrekkelijk perceel van 5a19ca, geschikt voor zowel kleine als grotere gezinnen. Op minder dan een kilometer afstand vindt u een school, winkels en andere faciliteiten. Ook de grens met Nederland is slechts een kilometer verwijderd.

Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning graag bezichtigen? Bel ons op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.

* * *

Schootstraat 12 - 3930 Hamont - Omschrijving Ruime woning te koop in Hamont-Achel! Deze halfopen woning doet u verrassen. De woning heeft maar liefst 187m² woonoppervlakte en is daardoor enorm ruim. Zo is de open leefruimte met keuken maar liefst 43m² groot. Naast de verwarming op gas, is deze voorzien van een airco en een pelletkachel van eind 2022 (over te nemen). De keuken zelf is uitgerust met een natuurstenen blad en alle toestellen die nodig zijn om te koken.
Verder is er gelijkvloers nog een badkamer met bad en douche, een apart toilet en een polyvalente ruimte die kan dienen als kantoor of slaapkamer.

Op verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. Verder is er ook een vaste trap naar de zolder waar een masterbedroom werd gecreëerd met inbouwkasten. In 2022 is ook het dak vernieuwd!

De woning heeft een energielabel D en de stroom werd in 2018 volledig conform gekeurd. Hierdoor kan u zonder verplichtingen in de woning wonen en eventuele aanpassingen doen op eigen tempo.

De woning heeft vooraan twee parkeerplaatsen, is gelegen op een leuk perceel van 5a19ca en biedt voldoende mogelijkheden (ook voor ruimere gezinnen). Binnen één kilometer ligt er een school, winkel en andere nutsvoorzieningen. Verder is de grens met Nederland ook slechts op nog geen kilometer verwijderd.

Wenst u deze woning graag te bezichtigen? Contacteer ons op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
519 m2
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
V9L6IHJZRY-Y
Makelaar Code
6656771
EPC Waarde
394 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231123-0003047672-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Dec 2023
€269.000 / Vastgoed Fransen & Co
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com