Home Te Koop Huis 3930 Hamont
Nieuwstraat 45
Kaart

Nieuwstraat 45

3930 Hamont Huis Te Koop
223 m² wonen
1073 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, goed onderhouden woning in Hamont, gelegen in de rustige Nieuwstraat. Hoewel het midden in het groen en dicht bij de Nederlandse grens ligt, is het centrum van Hamont op loopafstand. Ook scholen en winkels zijn binnen twee minuten te voet bereikbaar.

De woning biedt een ruime woonkamer met parketvloer, eetruimte, inpandige garage, badkamer, toilet en veranda met keuken. Vanuit de veranda heeft u een prachtig uitzicht op de grote tuin. De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers en een tweede badkamer. De volledig afgewerkte zolder fungeert als vierde slaapkamer. Daarnaast is er een kelder aanwezig.

De tuin is ruim en westelijk georiënteerd, perfect voor zonnige middagen en avonden. Bent u geïnteresseerd om deze charmante woning zelf te bekijken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Let op, de renovatieverplichting is onbekend.

* * *

Nieuwstraat 45 - 3930 Hamont - Deze mooie en goed verzorgde woning vinden we terug in de Nieuwstraat te Hamont. De Nieuwstraat ligt op wandelafstand van het centrum van Hamont en toch zeer rustig in het groen gelegen en vlakbij de Nederlandse grens. De scholen en de winkels zijn op 2 min. wandelafstand bereikbaar.Indeling: Inkomhal, zeer ruime woonkamer uitgerust met een parketvloer, eetruimte, inpandige garage, badkamer, toilet, veranda, uitgerust met keuken en een prachtig zicht op de mooie tuin.Verdieping: 3 Slaapkamers en een 2de badkamerVerdieping2: Volledig afgewerkte zolder waar momenteel de 4de slaapkamer zich bevindt. Kelder: aanwezigTuin: Zeer ruime westelijk georiënteerde tuinWenst u deze leuke woning zelf te bezichtigen? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Renovatieplicht: onbekend

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 398.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
1073 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
O1YADEJX7HKY
EPC Waarde
363 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€398.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com