Home Te Koop Huis 7321 Harchies
Rue de la Place 4
Kaart

Rue de la Place 4

7321 Harchies Huis Te Koop
126 m² wonen
2 slaapkamers

Deze te verfrissen woning is te koop voor de prijs van 125.000 euro, exclusief makelaarskosten en ten laste van de koper. Het huis beschikt over een kelder in het souterrain en op het gelijkvloers vindt u een inkomhal, woonkamer, overdekte binnenplaats, keuken, bergruimte, buitenkoer en tuin. De eerste verdieping huisvest een nachthal die leidt naar twee slaapkamers, een badkamer en toegang biedt tot de tweede verdieping. Hier bevindt zich een inrichtbare zolder.

De woning is uitgerust met centrale verwarming op stookolie, een elektrische boiler voor warm water en beschikt grotendeels over dubbele beglazing. De kadastrale inkomsten van de woning bedragen 257 euro.

Het perceel heeft een totale oppervlakte van 2 are 20 centiare. Het EPC-energielabel van de woning is G en heeft een score van 579 kWh/m² per jaar.

De vermelde verkoopprijs van 125.000 euro is exclusief makelaarskosten welke voor de rekening van de koper komen. Houd er rekening mee dat deze advertentie geen contractuele aanbieding vormt. De eigenaren behouden zich het recht voor om te beslissen over eventuele offertes voor hun eigendom. Eventuele hogere offertes voor een lopende aanbieding worden bepaald volgens de regels van het bod van Logissim Vastgoedmakelaars. Bekijk onze tarieven en voorwaarden op www.logissim.be. De aangegeven bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op het EPC.

* * *

Rue de la Place 4 - 7321 Harchies - SOUS OPTION - PLUS DE VISITE - Prix: 125.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Maison à rafraichir comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Hall d'entrée, living, cour couverte, cuisine, remise, cour, jardin.

Etage: Hall de nuit menant vers 2 chambres, salle de bains et étage 2.

Etage 2: Grenier aménageable.

Divers: Chauffage central MAZOUT, boiler électrique pour l'eau chaude, châssis double vitrage en grosse majorité.

RC: 257 euros.

Superficie totale: 2 ares 20 centiares.

PEB: G - 579 kWh/m².an

Prix: 125.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 125.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
126 m2
Referentie
SZD3O9WBD17Z
Makelaar Code
11619
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€125.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com