Home Te Koop Huis 8530 Harelbeke
Forestierstraat 44
Kaart

Forestierstraat 44

8530 Harelbeke Huis Te Koop
90 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een comfortabele woning in het hart van Harelbeke? Deze charmante woning, gelegen in het levendige stadscentrum en op loopafstand van het station, marktplein, scholen en winkels, biedt u alles wat u nodig heeft. Van de gezellige voorkamer, compleet met een schouw voor een gaskachel, tot aan de ruime woonkamer met open eetplaats en keuken, dit huis biedt volop leefruimte. De keuken is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een oven, gasfornuis en vaatwasser.

Vanuit de keuken heeft u een prachtig zicht op de binnentuin, waardoor het koken net wat aangenamer wordt. Aan de achterkant van de woning vindt u de badkamer, die beschikt over een toilet, wastafel, inloopdouche en aansluiting voor uw wasmachine.

Boven bevinden zich twee kamers, beide met een prachtige laminaatvloer. Extra opbergruimte kan gevonden worden op de zolder en in de kelder. De woning is verder uitgerust met een duurzame zonneboiler, waardoor u altijd goedkoop warm water heeft. Met goedgekeurde elektriciteit en goede isolatie, is deze instapklare woning ideaal voor wie op zoek is naar comfort en gemak in het centrum van Harelbeke.

* * *

Forestierstraat 44 - 8530 Harelbeke - Deze woning is gelegen in het centrum van Harelbeke, op wandelafstand van het station, het marktplein, scholen, winkels, openbaar vervoer,... Vooraan de woning is er een voorkamer (zithoek) met schouw voor gaskachel. Verder is er de leefruimte met de eetplaats en de open keuken (met o.a. oven, gasfornuis en vaatwas) met zicht op de binnentuin. Achteraan is er de badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en aansluiting voor de wasmachine. De woning is voorzien van een zonneboiler, zodat we zeer goedkoop over warm water beschikken. Boven zijn er 2 kamers, beide voorzien van een laminaatvloer. Er is eveneens een zolder en een kelder. De elektriciteit is goedgekeurd en de woning is geïsoleerd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
A50ZPF4GLGQX
Makelaar Code
407-3701304
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€159.000 / C21 My Place
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com