Home Te Koop Huis 3500 Hasselt
Sint-Truidersteenweg 296
Kaart

Sint-Truidersteenweg 296

3500 Hasselt Huis Te Koop
289 m² wonen

Ontdek onze nieuwste KMO-units op de voormalige RECOR-site, ideaal gelegen aan de E313 in Hasselt. Deze locatie biedt een ongekende kans voor bedrijven die op zoek zijn naar zichtbaarheid en bereikbaarheid. Onze moderne units, variërend van 150 tot 433 vierkante meter, zijn perfect afgestemd op de behoeften van elk bedrijf. Ze baden in natuurlijk licht en zijn uitgerust met een sectionaalpoort, waardoor ze een ideale omgeving bieden voor verschillende commerciële activiteiten. Of je nu een start-up bent op zoek naar een betaalbare werkplek, of een gevestigd bedrijf dat wil uitbreiden, onze KMO-units bieden de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt om te groeien. Maak gebruik van de uitstekende toegankelijkheid voor klanten en leveranciers en versterk je zakelijke positie in deze bloeiende regio. Neem vandaag nog contact met ons op om je nieuwe bedrijfsruimte veilig te stellen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Let op, prijzen zijn exclusief bijkomende en overdrachtskosten.

* * *

Sint-Truidersteenweg 296 - 3500 Hasselt - Welkom bij de nieuwe KMO-units op de voormalige RECOR-site, perfect gelegen, aan de op- en afritten van de E313 Hasselt.
Ontdek een ongeëvenaarde kans om uw bedrijf te vestigen op een strategische locatie, met een optimale zichtbaarheid en bereikbaarheid.
Deze moderne units variëren in oppervlakte van 150 tot 433 vierkante meter, waardoor er voor elk bedrijf een passende ruimte beschikbaar is. Met voldoende natuurlijk lichtinval en uitgerust met een sectionaalpoort, bieden deze units een ideale werkomgeving voor diverse commerciële activiteiten.
Of u nu een start-up bent die op zoek is naar een betaalbare werkruimte of een gevestigd bedrijf dat zijn locatie wil upgraden, deze KMO-units bieden de flexibiliteit en functionaliteit die u nodig heeft om te gedijen. Profiteer van de uitstekende bereikbaarheid voor zowel klanten als leveranciers en versterk uw zakelijke positie in deze bloeiende regio.
Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om uw nieuwe bedrijfsruimte te beveiligen en uw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Bricx Vastgoed
0494 26 80 70 of brent.vdm@bricx.be

Prijzen zijn exclusief bijkomende kosten en overdrachtskosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 374.500
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
289 m2
Referentie
AJGXI38G93CJ
Makelaar Code
BR/BVdM/TK/1510
EPC Waarde
000 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€374.500 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com