Kaart

5540 Hastière-Lavaux Huis Te Koop
2 slaapkamers

Deze nog af te werken woning is gelegen in het vrijetijdspark "Les Journaux". Hier kan je genieten van uw vrije tijd als permanente bewoner of vakantieganger, op slechts enkele minuten van de Maas. De omgeving biedt talrijke wandelingen, afdalingen van de Lesse in kajak en toegang tot de jachthaven van Waulsort. Domiciliëring is toegestaan en er is mogelijkheid tot vermindering van registratierechten.

De woning, met lot nummer 28, heeft een bebouwde oppervlakte van 82,32 m², gelegen op een perceel van 448 m². Het voorziet een zuidwestelijke oriëntatie van de voorgevel. Op het gelijkvloers vind je een woonkamer, eetkamer, keuken en badkamer. De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers en een tweede badkamer.

De inrichting van het huis omvat tegel-, houten paneel- en betonvloeren en een houtkachel in de woonkamer. De keuken is niet ingericht en er is één doucheruimte aanwezig. Buiten kan je genieten van een tuin met gras, een terras en parkeergelegenheid voor twee auto's.

Bouwtechnisch is de woning gefundeerd op een betonnen plaat en opgetrokken uit betonblokken en gevelstenen. Het interieur is afgewerkt met bepleistering en een isolatie van geëxpandeerd polystyreen. Het dak is bedekt met betonnen tegels en heeft goten van zink. Het huis is voorzien van dubbel glas en het elektrisch rapport is in orde. Verwarming wordt verzorgd door een houtkachel en er is een elektrische boiler voor warm water.

De ligging is ideaal: het ligt op 15 km van de E411 en het treinstation van Dinant, en op 1 km van een bushalte. De vaste kosten bedragen €371,94 voor de onroerende voorheffing, en het kadastraal inkomen is €390 (geïndexeerd €711). Het huis wacht op de perfecte afwerking naar jouw smaak en stijl.

* * *

!!! VENDU !!!Dans le domaine de loisirs "Les Journaux", nous vous proposons une maison à parachever dans ce Parc résidentiel pour résidents et vacanciers, à quelques minutes de la Meuse.Nombreuses promenades aux alentours - descente de la Lesse en kayak, port de plaisance de Waulsort ...Domiciliation autorisée - Possibilité réduction des droits d'enregistrementhttps://hastiere-tourisme.be/decouvrir/nos-villages-et-hameaux/hastiere-par-dela/Infos et visites: Tel: 0486/09 15 89 (7j/7j)
CaractéristiquesRéférence: VM420Cadastre :Section C n° 350V9 et 350X6Lot n° :28Nombre façade :4Surface habitable :82,32 m²Surface utile :
Surface terrain :448 m²Terrain à rue :16 mètresOrientation façade avant :Sud-Ouest

Rez-de-chaussée
Séjour :3,22 x 2,45 mSalle-à-manger :3,67 x 2,45 mCuisine :380 x 3,22 mSalle-de-bains :3,22 x 2,00 m

Sous-toiture
Chambre 1 :4,90 x 3,22 mChambre 2 :4,90 x 3,30 mSalle-d'eaux :1,70 x 1,60 m

Equipements et ConfortsRevêtements sols :carrelage, panneaux bois, chapeSéjour :poêle à boisChambres :2Cuisine :non équipéeSalle-de-douches :1

Extérieur
Jardin :pelouseTerrasse :dallesEmplacement parking :2 voitures

Techniques
Fondations :dalle de bétonMaçonnerie murs porteurs blocs bétonMurs intérieurs :plafonnageIsolation intérieure :polystyrène expanséParement façade :briques terre cuiteCharpente :bois, plafond plâtre et lambris sapinToiture :tuiles bétonIsolation toiture :polystyrène expanséGouttières - écoulements :zincQuincaillerie :nylonChâssis :double vitrageRapport électrique :conformeCompteur :bi-horairePEB : en cours - Label "   ".      kWh/m².an
Certificat n° Chauffage :poêle à boisEau chaude :boiler électriqueTraitement d'eau :nonCiterne eau de pluie :nonEvacuation sanitaire :fosse septiqueRaccordements :
Urbanisme :Aucune infractionEnvironnement :domaine de loisirs

Etat général :à parachever

Accès
E411 :15 kmGare :Dinant à 15 kmBus :1 km

Aspects Financiers
Précompte immob :371,94 €R.C. Ordinaire :390,00 €R.C. Indexé :711,00 €

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 69.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
GEP73ZRST5C6
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€69.000 / Immobilière Immofar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com