Kaart

Rue des Gaux 68

5541 Hastière-par-Delà Huis Te Koop
355 m² wonen
1100 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze indrukwekkende, volledig gerenoveerde stenen woning in het hart van de schilderachtige Maasvallei in Hastière. Deze woning, gelegen op een prachtig terrein van 13a5ca dat is omheind en beplant met bomen, straalt charme uit dankzij de edele materialen en houten lambrisering.

De begane grond herbergt een ruime woonkamer met een houtkachel en een prachtige veranda waarin u het hele jaar door kunt genieten. Daarnaast vindt u hier een volledig uitgeruste keuken en een slaapkamer met een eigen badkamer en toilet. De eerste verdieping bestaat uit drie suites, elk met een eigen badkamer en/of douche en toilet. De tweede verdieping biedt een suite met een slaapkamer, woonkamer, kantoor, badkamer en toilet, die samen een oppervlakte van 60m2 beslaan. De kelders zijn voorzien van een douche, een kantoor en een garage.

Dit is de perfecte locatie om een regio te verkennen die rijk is aan historische bezienswaardigheden, boswandelingen en tal van sportieve activiteiten. De woning heeft ook potentieel om omgevormd te worden tot een prachtig gastenverblijf, dankzij de twee ingangen die zowel privégebruik als professionele activiteiten mogelijk maken.

Er is ook de mogelijkheid om een aangrenzend stuk bouwgrond van ongeveer 7 are te kopen. Het gebied loopt geen risico op overstromingen.

De vraagprijs begint bij €595.000, onder voorbehoud van goedkeuring door de verkopers. Mis deze fantastische kans niet en bel ons vandaag nog op 082/22.40.92.

* * *

Rue des Gaux 68 - 5541 Hastière-par-Delà - HASTIERE - NIET TE MISSEN! !
Kom in het hart van de prachtige Maasvallei deze grote, stenen woning ontdekken rond een mooi aangelegd terrein van 13a5ca, omheind en beplant met bomen. Mogelijkheid tot aankoop van een aangrenzende bouwgrond van ongeveer 7 are.
De charme, de edele materialen en de houten lambrisering zijn de grote troeven van dit mooie, volledig gerenoveerde gebouw.
Bestaande uit:
Begane grond: een grote woonkamer met houtkachel en een prachtige veranda waar je zowel in de zomer als in de winter van het leven kunt genieten, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met badkamer/douche en een toilet.
Op de eerste verdieping: drie suites met en-suite badkamer en/of douche + toilet.
2e verdieping: een suite met slaapkamer, salon, bureau, badkamer/douche en toilet met een oppervlakte van 60m2 van onmiskenbare charme.
Alle kelders in de kelder hebben een douche, een kantoor en een garage.
Een prachtige locatie om een regio rijk aan historische bezienswaardigheden, wandelingen in het bos of op het water en tal van sportieve activiteiten te verkennen.
Waarom er geen prachtig gastenverblijf van maken met zijn twee ingangen voor privégebruik en het runnen van een professionele activiteit. Geen overstromingsgebied.
Doe een bod vanaf €595.000 (onder voorbehoud van akkoord van de verkopers)
Mis deze geweldige kans niet en bel ons vandaag nog! ! ! 082/22.40.92

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1100 m2
Bewoonbare oppervlakte
355 m2
Referentie
OZUF1HGN29ST
Makelaar Code
156-19953
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€499.000 / C21 Immo Demeuse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com