Kaart

3940 Hechtel-Eksel Huis Te Koop
299 m² wonen
2015 m² perceel
4 slaapkamers

Deze 3-slaapkamer woning is een charmant pand gelegen in Eksel, een locatie die natuurliefhebbers zal aantrekken met zijn rijke fauna en flora. Alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, scholen, en recreatiegebieden zijn binnen handbereik, waardoor je alle gemakken van het dorpsleven kunt ervaren.

Indeling: een entreehal, kantoor, toilet, garage, woonkamer, eetkamer, keuken, opbergruimte, kelder en drie slaapkamers.

De woning begint met een inkomhal die toegang geeft tot een kantoor, de garage en de open woon- en eetruimte. Deze laatste is licht en ruim en biedt uitzicht op de goed onderhouden tuin via grote ramen. De open keuken is volledig uitgerust. Op de begane grond bevindt zich ook een multifunctionele ruimte die naar wens kan worden ingericht. De bovenverdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met moderne inloopdouche en wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Een opmerkelijk kenmerk van deze woning is de uitgestrekte tuin met een zwembad, ideaal voor ontspanning in de zomermaanden. Ook is er een moestuin en een ruimtelijke garage en carport die kunnen worden gebruikt voor het parkeren van een mobilhome of opslag.

Bijzonderheden van deze woning zijn: 21 zonnepanelen van 180 Wp en 13 zonnepanelen van 233 Wp (groene stroomcertificaten zijn aanwezig), een zonneboiler, een grote kelder inclusief wijnkelder, en het feit dat het pand in zeer goede staat verkeert. De P-score is B en de G-score is A.

* * *

Charmante woning met 4 slaapkamers, riante tuin en zwembad
Ligging:
Deze charmante woning is gelegen in Eksel, een waar paradijs voor elke natuurliefhebber gezien deze gemeente bekend staat om zijn weelderige natuur en mooie landschappen. Hoewel je omringd bent door de natuur, zijn alle benodigde voorzieningen wel nabijgelegen. Winkels, scholen, restaurants en recreatieve voorzieningen liggen op een korte afstand, waardoor je kunt genieten van het comfort van het dorpsleven zonder concessies te doen aan gemak.
Indeling: Inkomhal, bureel, toilet, garage, leefruimte, eetruimte, keuken, bergruimte, kelder, slaapkamer 1, badkamer, toilet, slaapkamer 2, slaapkamer 3.

Beschrijving:
We nemen je mee doorheen deze charmante woning en starten bij binnenkomst in de inkomhal. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot het bureel, garage en het leefgedeelte. Dankzij de open indeling voelt de leef- en eetruimte licht en ruimtelijk aan. Deze ruimte is ideaal om te ontspannen, eten en tijd door te brengen met familie en vrienden. De grote ramen zorgen voor een naadloze verbinding met de tuin dewelke zorgvuldig werd onderhouden. De open keuken is tevens volledig geïnstalleerd. Verder vind je op het gelijkvloers niet alleen een bergruimte, maar ook een bureel. Deze veelzijdige ruimte kan worden omgetoverd tot een mancave, extra slaapkamer, een gezellige ontspanningsruimte of een thuiskantoor, afhankelijk van je behoeften en interesses. Met een klein trapje naar boven komen we terecht bij 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer geniet van een opp. van 14m2, de twee andere slaapkamers beschikken over een opp. van 6,6m2. De badkamer is voorzien van een eigentijdse inloopdouche en een wastafel, terwijl het toilet zich apart in de nachthal bevindt voor extra privacy en gemak.Tot slot wordt de woning omringd door een grote tuin die een oase van rust en ontspanning biedt. Een van de meest opvallende kenmerken van de tuin is het zwembad dat tijdens de warme zomermaanden vermaak en verfrissing biedt. Achteraan in de tuin is er nog een moestuin aanwezig. Verder is er een ruime garage en carport achteraan de woning, ideaal om een mobilhome te stationeren of voor al je opslagbehoeften. Kortom, deze grote tuin met zwembad en moestuin is een waar paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. Het is de ideale plek om te genieten van de natuur recht in je eigen achtertuin.

Bijzonderheden:
- 21 zonnepanelen van 180 Wp en 13 zonnepanelen van 233 Wp (groene stroomcertificaten aanwezig tot 2029 voor +- 2.700,00 euro per jaar)
- Zonneboiler
- Grote kelder + wijnkelder
- Ruimte voor vrij beroep uit te oefenen met bureel
P-score: B / G-score: A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 497.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
2015 m2
Bewoonbare oppervlakte
299 m2
Referentie
QH9Z7CAUNKP5
Makelaar Code
112006
EPC Waarde
286 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€497.000 / Heylen Vastgoed
21 Oct 2023
€515.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com