Home Huis 3940 Hechtel-Eksel
Groenstraat 2
Kaart

Groenstraat 2

3940 Hechtel-Eksel Huis
285 m² wonen
1241 m² perceel
4 slaapkamers
€579.000

Deze chique, landelijke villa in Eksel, op een ruim perceel van 1.241 vierkante meter, beschikt over vier slaapkamers. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een prachtige leefruimte met salon, een aparte eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een kamer met ingebouwde kasten en apart toilet, een bijkeuken / wasruimte en een comfortabele multifunctionele ruimte (uitgerust met kasten en infraroodcabine). De eerste verdieping herbergt de vier slaapkamers, een ingerichte badkamer en een kleedkamer.

Bovendien is er links van het huis een carport. De tuin, welke mooi is aangelegd, omringt het huis en bevat gezellige terrassen en een tuinhuis.

Het gelijkvloers biedt toegang tot de eetkamer en de comfortabele woonkamer met houtcassette via de centrale hal met prachtige houten trap. Daarna vindt u de volledig ingerichte keuken, die in directe verbinding staat met alle leefruimten en voorzien is van alle gemakken, zoals een koelkast, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, wijnkoelkast en ingebouwde koffiemachine.

Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer (bad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet) en een kleedkamer. Een van de slaapkamers heeft een aparte berging en op maat gemaakte kasten.

De bijzonderheden van dit huis omvatten een prachtige en hoogwaardige afwerking, een kelder, centrale verwarming op stookolie gecombineerd met twee airconditionings op de verdieping, een camerasysteem (met 5 camera's), een automatische poort aan de voorzijde van het perceel (bedienbaar via smartphone), en ramen die in 2023 werden vernieuwd.

Het Energieprestatiecertificaat (EPC) is 362 kWh/m². De documenten omvatten het EPC, het bodemattest en het indelingsplan.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Groenstraat 2 - 3940 Hechtel-Eksel - Stijlvolle landelijke villa met 4 slpks en op een perceel van 1.241 m² te Eksel
Stijlvolle villa op een mooi perceel van 1.241 m² in Eksel. Op het gelijkvloers beschikt de villa over een inkomhal, een prachtige leefruimte met salon, aparte eetkamer, een volledig ingerichte keuken, sas met ingemaakte kasten en apart toilet, een bijkeuken/wasplaats en een gezellige polyvalente ruimte (voorzien van kasten en infraroodcabine). Op de 1ste verdieping 4 slaapkamers, ingerichte badkamer en een dressing. Carport aanwezig links van de woning.
Prachtig aangelegde tuin rondom de woning met gezellige terrassen en tuinhuis.

Gelijkvloers
De centrale inkomhal met prachtige houten trap naar de verdieping biedt enerzijds toegang tot de aparte eetkamer en anderzijds tot de gezellige leefruimte met inbouwcassette op hout.
Aansluitend treft u de volledig ingerichte keuken dewelke rechtstreeks in verbinding staat met alle leefruimten. De keuken is voorzien van alle comfort nl. koelkast, combi-oven, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser, wijnkoelkast en ingebouwde koffiemachine. Tot slot is er een sas met ingebouwde kastenwand, apart toilet, praktische wasplaats/bijkeuken (met douche) en een mooi afgewerkte polyvalente ruimte voorzien van op maat gemaakte kasten en infraroodcabine.

1ste verdieping
Op de 1ste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer (ligbad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet) en een dressing. Eén van de slaapkamers beschikt over een aparte berging en op maat gemaakte kasten.

Bijzonderheden
- Zeer mooie en kwaliteitsvolle afwerking
- Kelder aanwezig
- Centrale verwarming op stookolie gecombineerd met 2 airco’s op de verdieping
- Camerasysteem aanwezig (5 camera’s)
- Automatische poort vooraan het perceel (te bedienen via Smartphone)
- Ramen vernieuwd in 2023

EPC 362 kWh/m²
Documenten EPC Bodemattest Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 579.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.648
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
1241 m2
Bewoonbare oppervlakte
285 m2
Referentie
DDHPBU5WHE15
Makelaar Code
07/0602
EPC Waarde
362 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231023-0003022067-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Neen
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€579.000 / Hillewaere Vastgoed
21 Jan 2024
€620.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com