Home Te Koop Huis 3940 Hechtel
K.Boudewijnstraat 41
Kaart

K.Boudewijnstraat 41

3940 Hechtel Huis Te Koop
245 m² wonen
598 m² perceel
5 slaapkamers

Aandacht voor de natuurliefhebbers! Deze schilderachtige woning, gelegen in het pittoreske Hechtel, biedt een serene combinatie van luxe en rust. Het huis, met 5 stijlvolle slaapkamers, is ingebed in de schoonheid van de natuur.

Bij het binnenkomen van de woning wordt u onmiddellijk betoverd door de ruimtelijke elegantie. De grote woonkamer baadt in natuurlijk licht en straalt een warme en uitnodigende sfeer uit dankzij de kwaliteitsvolle afwerking en verfijnde details. Een open plattegrond verbindt vlot de woonkamer, eetkamer en keuken, waardoor er een groter gevoel van ruimte en comfort ontstaat.

De keuken, oftewel het hart van het huis, is uitgerust met moderne apparaten en biedt een panoramisch zicht op de weelderige tuin. Beeldt u in hoe u 's morgens geniet van een heerlijk familieontbijt, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur.

De vijf ruime slaapkamers garanderen comfort en privacy. De hoofdslaapkamer functioneert als een toevluchtsoord met een eigen badkamer en een prachtig uitzicht op het groene landschap. De overige slaapkamers zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden door gezinsleden of gasten, maar ook als kantoorruimtes of hobbykamers.

De rijke tuin, doorspekt met uitgestrekte grasvelden en kleurrijke bloembedden, bevordert ontspanning en vermaak. Een open terras biedt de ideale plek voor diners buiten en intieme bijeenkomsten met vrienden en familie, aangevuld met een charmant tuinhuisje.

Met zijn locatie in het schilderachtige Hechtel, biedt deze woning een gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, scholen en recreatiegebieden. Of u nu wilt genieten van de natuur, ontspannen op lokale terrassen of culturele evenementen wilt bijwonen, Hechtel heeft alles te bieden.

Laat deze kans niet liggen om de nieuwe eigenaar te worden van deze betoverende woning. Neem vandaag nog contact op om een bezichtiging te regelen en ervaar zelf de charme en elegantie van dit unieke huis in Hechtel. Jouw droomhuis wacht op je!

IMMO-WERELD : 089/2089.89.

* * *

K.Boudewijnstraat 41 - 3940 Hechtel - Natuurliefhebbers opgelet! Welkom in deze betoverende woning in het idyllische Hechtel. Een oase van rust en luxe wacht op u in dit prachtige huis met 5 slaapkamers, waar stijlvol wonen hand in hand gaat met de schoonheid van de natuur.

Betreed deze woning en laat u meteen betoveren door de ruimtelijke elegantie. De royale woonkamer verwelkomt u met een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl de hoogwaardige afwerking en verfijnde details het geheel een warme en uitnodigende sfeer geven. De open plattegrond creëert een naadloze overgang tussen de woonkamer, eetkamer en keuken, waardoor het gevoel van ruimte en gezelligheid wordt versterkt.

De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt een prachtig uitzicht op de weelderige tuin. Stel u voor dat u 's ochtends geniet van een heerlijk ontbijt met het gezin, omringd door de serene geluiden van de natuur.

De vijf ruime slaapkamers bieden een toevluchtsoord van comfort en privacy. De master suite is een oase van rust met een eigen badkamer en een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De overige slaapkamers bieden voldoende ruimte voor gezinsleden of gasten, en kunnen ook dienen als kantoorruimtes of hobbykamers.

De weelderige tuin, met zijn weidse gazons en kleurrijke bloembedden, nodigt uit tot ontspanning en vermaak. Een open terras biedt de perfecte plek voor al-fresco diners en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Een gemetst tuinhuis maakt het geheel compleet.

Gelegen in het schilderachtige Hechtel, profiteert deze woning van een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, scholen en recreatiegebieden. Of u nu houdt van wandelen in de natuur, ontspannen op lokale terrassen of genieten van culturele evenementen, Hechtel heeft voor ieder wat wils.

Mis deze kans niet om de nieuwe eigenaar te worden van deze prachtige woning. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de charme en elegantie van dit unieke huis in Hechtel. Uw droomwoning wacht op u!

IMMO-WERELD : 089/2089.89.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 910
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
598 m2
Bewoonbare oppervlakte
245 m2
Referentie
UWC-4FTLKD7I
EPC Waarde
213 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
p-a g-a
Prijs Geschiedenis
02 Jan 2024
€399.000 / Immo Wereld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com