Home Te Koop Huis 3870 Heers
Vechmaallaan 36C
Kaart

Vechmaallaan 36C

3870 Heers Huis Te Koop
184 m² wonen
664 m² perceel

Ontdek deze prachtige, moderne nieuwbouwwoning in het idyllische Vechmaal. Met een bewoonbare oppervlakte van 184 m² en een ruim perceel van 6 are 64 ca biedt deze woning een ideale mix van stedelijk comfort en landelijke charme. De woning is gebouwd volgens de nieuwste bouwnormen, inclusief isolatie en zonnepanelen.

Bij binnenkomst via de hal vind je direct het toilet en de trap naar de bovenverdieping. De begane grond bestaat verder uit een lichte woon- en eetkamer met grote ramen voor een prachtig uitzicht op de tuin. Naast de keuken is er een praktische berging met technische aansluitingen.

De eerste verdieping is toegankelijk via de overloop en biedt plaats aan drie slaapkamers, een apart toilet en een comfortabele badkamer met ligbad en inloopdouche. Bijzondere vermelding verdient de ruime garage met sectionale poort.

Het rechthoekige perceel, met achteraan een schitterend vergezicht, is zeker een troef. Ben je op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning te midden van groene omgeving? Neem dan contact met ons op via dries@eraconnect.be of bel ons op 089 69 59 59. Alle documentatie, inclusief lastenboek, plannen en vergunning kan bij ons op kantoor worden ingezien.

* * *

Vechmaallaan 36C - 3870 Heers - Welkom in deze moderne nieuwbouwwoning, gelegen in het landelijke Vechmaal.
De woning heeft een bew. opp. van 184 m² en een grondopp. van 6 are 64 ca.
De ligging maakt van deze woning een perfecte uitvalbasis voor gezinnen die op zoek zijn naar stedelijk comfort en landelijke sereniteit. De woning werd voorzien volgens de laatste bouwnormen waaronder isolatie, zonnepanelen, ...

INDELING
Gelijkvloers: We betreden de woning via de inkomhal dewelke toegang geeft tot het toilet en de bovenverdieping. Stap binnen in de lichtrijke woonkamer en eetkamer, de grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een berging met de technische aansluitingen.
Eerste verdieping: De nachthal komt uit in de 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer dewelke is voorzien van een ligbad en inloopdouche.
Garage: Deze is zeer ruim en voorzien van een sectionale poort.
Tuin: Het rechthoekige perceel is hier zeker een pluspunt, daarbovenop heb je achteraan een prachtig vergezicht.
TROEVEN
PRIJSDETAIL
Ben je op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in het groen? Contacteer ons via 089 69 59 59. Het lastenboek, de plannen en vergunning zijn in te kijken bij ons op kantoor.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
664 m2
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
8MSMMD9U-7YG
EPC Waarde
23 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
73022-G-OMV_2021013885/EP05954/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€360.000 / ERA Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com