Kaart

2801 Heffen Huis Te Koop
207 m² wonen
594 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Moderne open bebouwing met drie slaapkamers
Ligging: De woning is gelegen in het dorpshart van Heffen, op slechts enkele kilometers van het centrum van Mechelen. Vlak bij de woning kunt u alle nodige voorzieningen terugvinden. De woning geniet ook van een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en de wagen. De N16 brengt u snel op de A12 of de E19 richting Antwerpen of Brussel.
Indeling: U betreedt de woning via de, met een poort afgesloten, oprit. Eenmaal binnen, komt u in een ruime inkomhal terecht waar u een gastentoilet kunt vinden. Vervolgens loopt u de woonkamer binnen. Deze ruimte is geschikt voor een ruime eetkamer en een volwaardig salon. Het leuke design van het verzonken salon en de ingemaakte kast met een gashaard maken deze ruimte tot een mooi geheel. Achteraan de woning komt u in de volledig geïnstalleerde keuken terecht. De keuken wordt omgeven door grote glaspartijen en geniet van een leuk zicht op de tuin.Via de trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping terecht. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. U vertrekt steeds vanuit de zeer ruime nachthal waar voldoende plaats is voor een bureau. Dankzij de lichtkoepel en de vide van de woonkamer stroomt hier overdag ook heel wat licht binnen. De drie kamers zijn zeer ruim en lichtrijk. Een van de drie slaapkamers staat rechtstreeks in verbinding met de badkamer dankzij de ingebouwde dressing. De badkamer zelf is voorzien van een grote inloopdouche en een ligbad.De woning geniet van een leuke en onderhoudsvriendelijke tuin met een aangelegd terras.
Tot slot beschikt de woning nog over enkele troeven. Op het gelijkvloers, naast de keuken, bevindt zich een praktische wasberging met een aantal ingemaakte kasten. Deze geeft bovendien uit op de garage met een automatische poort. Naast dit alles is er een zeer ruime en droge kelder aanwezig die bereikbaar is via de wasberging.
EPC: 126 kWh/m²/jaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 645.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
594 m2
Bewoonbare oppervlakte
207 m2
Referentie
WTAH9R-IKOHK
Makelaar Code
129674
EPC Waarde
126 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Feb 2024
€645.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com