Kaart

mechelbaan

2801 Heffen Huis Te Koop
270 m² wonen
4 slaapkamers

mechelbaan - 2801 Heffen - Welkom thuis in deze adembenemende moderne woning, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Betreed uw nieuwe thuis via een sfeervolle inkomhal met een open vide die de ruimte een luchtig en uitnodigend gevoel geeft. Een gastentoilet bevindt zich hier voor uw gemak en dat van uw bezoekers. Voor degenen die vanuit huis werken, is er een ruim bureau beschikbaar, zodat u in alle comfort en concentratie kunt werken zonder concessies te doen aan uw leefruimte. Een ruime technische berging met zijdeur biedt voldoende opslagruimte en handige toegang voor onderhoudsvoorzieningen.

Geniet van het moderne levensstijlconcept in de prachtig lichtrijke leefruimte, naadloos verbonden met de open ingerichte keuken. De perfecte plek om te ontspannen en te entertainen. Stap vanuit de leefruimte naar buiten op het ruime terras, waar u kunt genieten van het uitzicht op de prachtig aangelegde achtertuin. Ideaal voor buitenactiviteiten en sociale bijeenkomsten.

Op de bovenverdieping verwelkomt een ruime nachthal u, compleet met extra berging en een apart toilet voor extra gemak. Hier vindt u ook drie royale slaapkamers en een centrale badkamer. De master bedroom is een oase van luxe, met een eigen dressingruimte en een ensuite badkamer, waardoor een privé toevluchtsoord wordt gecreëerd voor ontspanning na een lange dag.

Deze woning biedt u de mogelijkheid om samen met de koper te werken aan de afwerking volgens het lastenboek, zodat u uw droomhuis kunt creëren met uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Mis deze kans niet om te wonen in een eigendom die zowel elegantie als functionaliteit combineert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Contacteer uw makelaar - nico@altro-vastgoed.be - download de plannen op www.altro-vastgoed.be
Hedendaags wooncomfort
Koper heeft inspraak op de afwerking cfr lastenboek
Hoogwaardige afwerking (zonnepanelen, warmtepomp - vloerverwarming)
Centrale ligging en toch rustig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 876.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
K0HLZVASO3CS
Makelaar Code
moderne-open-bebouwing-met-vee
EPC Waarde
18 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€876.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com