Home Huis 2220 Heist-op-den-Berg
Industriepark 30
Kaart

Industriepark 30

2220 Heist-op-den-Berg Huis
€700.000

Welkom bij KMO-park Langveld in Heist-Op-Den-Berg, dé locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne en hoogwaardige bedrijfslocatie. Met 26 gloednieuwe KMO-units hebben we ruimte gecreëerd voor dynamische bedrijven zoals dat van jou. Deze units zijn casco, wat jou de vrijheid geeft om je bedrijfsruimte volledig op maat in te richten.

Deze specifieke unit heeft een oppervlakte van 500 vierkante meter en is beschikbaar voor 700.000 euro (exclusief overdrachtskosten). Enkele kenmerken van onze KMO-units zijn onder meer de aanwezigheid van alle nodige nutsvoorzieningen, duurzame bouwmaterialen zoals een staalstructuur met betonplint, een sectionaalpoort en lichtstraat voor gemakkelijke toegang en natuurlijk licht, draagkracht voor zonnepanelen, en een indrukwekkende vrije hoogte van 6 meter.

Bij KMO-park Langveld vinden we ook parkeergelegenheid erg belangrijk. Daarom is er per 100 vierkante meter unit één parkeerplaats voorzien. Daarnaast is het mogelijk om extra kantoorruimte toe te voegen aan je unit, en bieden we flexibiliteit in de vorm van verhuurmogelijkheden en de optie om units samen te voegen.

De prijs is inclusief casco-afwerking, parking, afwerking park en nutsvoorzieningen tot in de unit, maar exclusief overdrachtskosten. Al onze units worden verkocht onder het BTW-stelsel.

Mis niet de kans om deel uit te maken van dit bloeiende bedrijvenpark. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en reserveer je plek in KMO-park Langveld! We verwachten de oplevering van de units in het eerste kwartaal van 2025.

Voor meer informatie, neem contact op met Bricx Vastgoed op het nummer 0494 26 80 70 of via brent.vdm@bricx.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Industriepark 30 - 2220 Heist-op-den-Berg - 🏭 Welkom bij KMO-park Langveld - dé bestemming voor bedrijven die streven naar een modern en kwalitatief onderkomen in Heist-Op-Den-Berg!

Ontdek de mogelijkheden van onze 26 gloednieuwe KMO-units, speciaal ontworpen om aan de behoeften van dynamische bedrijven te voldoen. Deze units worden casco opgeleverd, wat betekent dat je de vrijheid hebt om jouw ruimte naar wens in te richten en aan te passen aan de specifieke eisen van jouw bedrijfsactiviteiten.

Deze unit heeft een oppervlakte van 500 m², de kostprijs bedraagt 700.000 euro (exclusief overdrachtskosten)

Kenmerken van onze KMO-units zijn onder meer:

🔹 Nutsvoorzieningen binnengetrokken: Alle nodige nutsvoorzieningen worden binnengetrokken in de unit.

🔹 Staalstructuur met betonplint: Gebouwd met hoogwaardige materialen, bieden onze units duurzaamheid en stabiliteit voor jouw bedrijfsbehoeften op lange termijn.

🔹 Sectionaalpoort en lichtstraat: Voor gemakkelijke toegang en voldoende natuurlijk licht, zodat jouw werkomgeving comfortabel en efficiënt blijft.

🔹 Draagkracht voor zonnepanelen: Benut duurzame energieopties met het dak dat is ontworpen om de installatie van zonnepanelen te ondersteunen, waardoor je kunt bijdragen aan een groenere toekomst.

🔹 Ruime vrije hoogte: Met een indrukwekkende vrije hoogte van 6 meter, heb je alle ruimte die je nodig hebt voor diverse bedrijfsactiviteiten en opslag.

Daarnaast bieden we ook:

🅿️ Parkeermogelijkheden: Er wordt 1 parkeerplaats per 100 m² unit voorzien, zodat jouw personeel en klanten altijd gemakkelijk toegang hebben tot jouw bedrijfslocatie.

💼 Kantooropties: Er bestaat de mogelijkheid om kantoorruimte toe te voegen aan jouw unit, waardoor je jouw bedrijfsactiviteiten nog verder kunt uitbreiden en optimaliseren. Prijzen zijn op aanvraag.

🔁 Flexibiliteit: Naast verkoop bieden we ook verhuurmogelijkheden en de optie om units samen te voegen, zodat we kunnen voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf.

De prijzen zijn inclusief casco-afwerking, parking, afwerking park, nutsvoorzieningen tot in de unit en exclusief overdrachtskosten. Deze units worden onder het BTW-stelsel verkocht.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit bloeiende bedrijvenpark. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en reserveer jouw plek in KMO-park Langveld!

De oplevering is onder voorbehoud en wordt voorzien in het eerste kwartaal van 2025.

Contacteer ons op Bricx Vastgoed op het nummer 0494 26 80 70 of via brent.vdm@bricx.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Referentie
2J9-S0NTTJPL
Makelaar Code
BR/BVdM/TK/1618
EPC Waarde
000 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€700.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com