Home Huis 2220 Heist-op-den-Berg
Mechelbaan 160D
Kaart

Mechelbaan 160D

2220 Heist-op-den-Berg Huis
750 m² perceel
4 slaapkamers
€615.000

Mechelbaan 160D - 2220 Heist-op-den-Berg - Op een uitstekende locatie te Heist o/d Berg bevindt zich deze ruime, instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin. U geniet hier van een rustige ligging, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek voozien van een pelletkachel en een aparte eetplaats. Dankzij de grote raampartijen geniet u hier van enorm veel lichtinval en de ingemaakte kasten zorgen voor extra bergruimte. Aanpalend bevindt zich de open keuken dewelke voorzien is van kwalitatieve toestellen zoals een Quooker kraan en veel bergruimte. Hieruit heeft u een mooi zicht op de volledig aangelegde en omheinde tuin, waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. Het gelijkvloers wordt verwarmd via vloerverwarming en beschikt verder nog over een ruime wasplaats/berging (met linnenschacht) en een inpandige garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot vier ruime slaapkamers waarvan 3 voorzien van een airco, een apart toilet en de ruime badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, douche en ligbad. Tevens is de masterbedroom voorzien van ingemaakte kasten. Dankzij de grote zolder is er zeker geen gebrek aan bergruimte. Tenslotte beschikt de woning nog over zonnepanelen en een waterput van 9000L waar beide wc's, de buitenkraan en een kraan in de garage op zijn aangesloten.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime en instapklare woning met 4 slaapkamers te Heist o/d Berg. Contacteer ons voor meer informatie op 0480/66 14 77 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers
- Rustige ligging
- Veel bergruimte

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 615.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
750 m2
Referentie
2D9XF3YEBQJL
Makelaar Code
143454
EPC Waarde
157 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240304-0003161090-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€615.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com