Kaart

Bosweg 12

2220 Heist-op-den-Berg Huis Te Koop
409 m² wonen
7330 m² perceel
3 slaapkamers
€1.149.000
Lening simuleren

Ontdek deze moderne, exclusieve villa in Heist-op-den-Berg. Deze unieke open bebouwing, op een indrukwekkend perceel van 7330 vierkante meter, werd opgetrokken in 2011 en is absoluut een bezoek waard.

Stap binnen in de ruime, helder verlichte woonkamer die onmiddellijk uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid. De grote ramen baden de ruimte in natuurlijk licht en bieden een beeldschone blik op de tuin. De luxueus uitgeruste open keuken, met twee ovens, een kookplaat, afwasmachine en koelkast, is onderdeel van dit hart van het huis.

Het huis telt drie slaapkamers, ideaal voor een gezin. De hoofdslaapkamer, gelijkvloers gelegen, beschikt over een eigen badkamer met bad en inloopdouche. De twee kinderkamers zijn deels ondergronds en bieden meer dan voldoende ruimte voor bedden en opslagmogelijkheden. Een tweede badkamer met toilet en douche staat ter beschikking van deze kamers.

Aan bergruimte geen gebrek dankzij de drie kelders, handig voor zowel opslag als mogelijke hobbyruimtes.

Deze villa beschikt over een Energie Prestatie Certificaat-waarde van 82.00 en een energielabel A, waardoor je kan genieten van lage energiekosten. Hiermee bewijst dit huis dat het ook op duurzaamheidsvlak hoog scoort.

Bijzonderheden van dit eigendom zijn het lage EPC, vloerkoeling via een warmtepomp en een uitgestrekt perceel met een prachtig bos. Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging in om je nieuwe thuis te ontdekken. Deze woning is de perfecte combinatie van modern comfort, ruimte en duurzaamheid.

* * *

Bosweg 12 - 2220 Heist-op-den-Berg - Moderne villa op een perceel van circa 73 are in Heist-op-den-Berg
Deze moderne woning, gelegen in Heist-op-den-Berg, is een exclusieve open bebouwing die zeker de moeite waard is om te bekijken. Het is een prachtige woning, gebouwd in 2011, met een perceeloppervlakte van 7330 m².

Bij het betreden van de woning word je meteen verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De woonkamer is perfect om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. De open keuken is luxueus uitgerust met twee ovens, vuur, afwasmachine en koelkast.

De woning beschikt over drie slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. De master is gelijkvloers gelegen met eigen badkamer met bad en inloopdouche. De twee kinderkamers zijn deels ondergronds gelegen en bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed en opbergmogelijkheden. Daarnaast is er een tweede badkamer met toilet en douche aanwezig voor de kinderkamers.

Verder is er voldoende bergruimte aanwezig in de drie kelders.

De woning heeft een EPC-waarde van 82.00 en een energielabel A, wat betekent dat het energiezuinig is en je kunt genieten van lagere energiekosten. Dit is zeker een belangrijk aspect in de huidige maatschappij waar duurzaamheid centraal staat.

Deze woning is absoluut een bezoekje waard. Met zijn moderne uitstraling, ruime tuin, garage en drie slaapkamers is het de ideale plek om je thuis te voelen. Aarzel niet om contact op te nemen en een bezichtiging in te plannen.

Bijzonderheden:
- laag EPC
- vloerverkoeling via warmtepomp
- groot stuk grond met prachtig bos Documenten Energie Prestatie Certificaat Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.149.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2011
Grond oppervlakte
7330 m2
Bewoonbare oppervlakte
409 m2
Referentie
G8W7ZLF6EVQ3
Makelaar Code
09/2524
EPC Waarde
82 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230907-0002983768-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€1.149.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com