Home Te Koop Huis 2620 Hemiksem
Charlottalei 45
Kaart

Charlottalei 45

2620 Hemiksem Huis Te Koop
145 m² wonen
97 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Charlottalei 45 - 2620 Hemiksem -
Algemeen
Deze te renoveren woning met 3 slaapkamers is gelegen vlakbij het centrum van Hemiksem en op een boogscheut van de waterbus (Hemiksem - Antwerpen). De centrale ligging en het vele potentieel maken dit een zeer fijne gezinswoning.

Indeling
De woning heeft volgende indeling:
We betreden de woning via de inkomhal, deze geeft toegang tot de woonkamer, keuken en de grote kelder. Via de keuken is het mogelijk om de koer (24m²) te bereiken. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een wasplaats met berging en toilet. In de inkomhal vindt u ook de trap die u naar de eerste verdieping brengt. Hier bevinden zich 2 slaapkamers en een doorloopslaapkamer, die als 3de kamer gebruikt kan worden. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo en toilet. Achteraan op de eerste verdieping kan u ook nog gebruik maken van een berging. De woning werd wel overal voorzien van dubbele beglazing.
Deze woning heeft een renovatieverplichting.

Interesse?
Bent u een handige harry? En zoekt u een te renoveren rijwoning in Hemiksem? Twijfel dan niet langer en maak zeker een afspraak bij Immo Vivo via 03/459.89.59.
Denkt u eraan een nieuwe woning aan te kopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huidige woning te bekijken.


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
97 m2
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
UVD8GQ6KWSCE
Makelaar Code
2859
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com