Home Huis 2620 Hemiksem
U.N.O.-Laan 78
Kaart

U.N.O.-Laan 78

2620 Hemiksem Huis
272 m² wonen
649 m² perceel
4 slaapkamers
€695.000

Geniet van de talrijke voordelen die deze ruime halfopen woning te bieden heeft, perfect gelegen op loopafstand van het stadscentrum en openbaar vervoer zoals de bus, trein en waterbus. Daarnaast is er een gemakkelijke aansluiting met de A12.

De woning strekt zich uit over drie verdiepingen. Het gelijkvloers omvat een inkomhal die leidt naar een knusse zitruimte naast een open bureauruimte. Hier vind je ook een was- en strijkplaats, een luxueuze master bedroom met dressing en een badkamer uitgerust met inloopdouche, alsook een apart toilet en bergruimte met ingebouwde kasten.

Wanneer je de trap neemt naar de eerste verdieping word je verwelkomd door een lichte woonkamer en een ruime open keuken, grenzend aan een groot zonneterras voorzien van een automatische luifel. Vanuit de keuken leidt een trap je direct naar de tuin, compleet met een terras en zwembad - dat uitgerust is met een automatisch doseringssysteem, warmtepomp, solarverwarming en overkapping.

De derde verdieping huisvest drie slaapkamers, elk voorzien van airco, en een tweede badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet. Deze energiezuinige woning profiteert van 18 zonnepanelen en twee batterijen, wat leidt tot een aanzienlijke elektriciteitsopbrengst.

Met twee toegangsdeuren is dit pand zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor een kangoeroewoning. Verken de mogelijkheden van deze veelzijdige woning en maak deze plek uw nieuwe thuis.

* * *

U.N.O.-Laan 78 - 2620 Hemiksem - Deze zeer ruime halfopen bebouwing beschikt over tal van troeven. Het is gelegen op wandelafstand van het centrum en het openbaar vervoer (bus, trein, waterbus) en tevens vlakbij de aansluiting met de A12.
Het gebouw omvat 3 verdiepingen. Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, een zitruimte gekoppeld aan een open bureauruimte, een was- en strijkplaats, een master bedroom met dressing, badkamer met inloopdouche, apart toilet en een bergruimte voorzien van ingebouwde kasten.
Op het eerste verdiep bevindt zich de living met veel lichtinval en een ruime open keuken met aangrenzend een groot zonneterras met automatische luifel. Vanuit de keuken is er een trap die uitkomt in de tuin met terras en zwembad. Het zwembad is uitgerust met een automatisch doseringssysteem, warmtepomp, solarverwarming en overkapping.
Op de derde verdieping zijn er drie slaapkamers uitgerust met airco, een badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet.
De woning is voorzien van 18 zonnepanelen (6750 Wp) en twee batterijen met een capaciteit van 5,76 kW.
Aangezien het gebouw twee toegangsdeuren heeft, kan het zowel geschikt zijn voor professionele doeleinden als voor een kangoeroewoning.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
649 m2
Bewoonbare oppervlakte
272 m2
Referentie
4OVC64M5N5NS
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240407-0003196012-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€695.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com