Home Te Koop Huis 3971 Heppen
Eindestraat 137
Kaart

Eindestraat 137

3971 Heppen Huis Te Koop
705 m² perceel
4 slaapkamers

Eindestraat 137 - 3971 Heppen - Deze energiezuinige en instapklare woonst met bijhorend magazijn bevindt zich in Heppen, te Eindestraat 137. Hierdoor kent het pand een rustige ligging met toch een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten. Daarnaast zijn er tal van faciliteiten terug te vinden in de nabije omgeving.

Momenteel is het pand opgedeeld in 3 verschillende eenheden, zijnde 2 appartementen en een magazijn:

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich het magazijn van +/- 160 m2 met poort en bovengelegen bergruimte. Vanuit het magazijn is de ruime kelder van meer dan 100 m2 bereikbaar. Deze werd voorzien van een handmatige goederenlift. Tot slot beschikt het magazijn ook nog over een voorraadruimte van 20 m2.

Verder werd er op de gelijkvloerse verdieping een appartement voorzien dat aansluit bij het magazijn. Het appartement beschikt over een lichtrijke leef- en eetruimte met aanpalend een open, uitgeruste keuken. Hiernaast treffen we in dit appartement nog 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet alsook een badkamer met inloopdouche en wastafel.

Tot slot komen we terecht op de eerste verdieping waar een uiterst ruime loft werd gecreëerd. Dankzij de vele raampartijen beschikken we over veel natuurlijke lichtinval in de leef- en eetruimte. Aansluitend is er de volledig uitgeruste, open keuken met keukeneiland. Overigens werd er in deze wooneenheid nog een grote slaapkamer met aanpalende dressing voorzien. De douchekamer met toilet en lavabo bevindt zich tegenover de master bedroom.

Als extra troef is er vanuit de leefruimte van de loft een zeer ruim en zonnig terras bereikbaar. Hieronder werd er een tweede terras geplaatst met dezelfde oppervlakte. Het tweede terras is uitgerust met de bijhorende jacuzzi en grenst aan de onderhoudsvriendelijke tuin. In deze tuin treffen we nog een derde afgesloten terras met naastgelegen tuinberging.

Extra:
- Energiezuing: EPC-label B
- Jacuzzi en robotmaaier inbegrepen
- Tal van mogelijkheden

Deze eigendom biedt tal van mogelijkheden, meer informatie en/of een plaatsbezoek via info@vastengoed.be of 014/72.73.74.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
705 m2
Referentie
C078L860LZ6T
Makelaar Code
V&G/G/4468
EPC Waarde
166 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Dec 2023
€475.000 / Vast & Goed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com