Home Te Koop Huis 9310 Herdersem
Oude Pastorijwegel 5
Kaart

Oude Pastorijwegel 5

9310 Herdersem Huis Te Koop
182 m² wonen
188 m² perceel
4 slaapkamers

Deze sfeervolle woning biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een gastvrije inkomhal, een gezellige woon- en eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een lichte veranda, een handige kantoor- of opbergruimte en een complete badkamer. De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers en er is ook een zolder beschikbaar.

Buiten vindt u een aantrekkelijk terras, dat ook vanaf de straat toegankelijk is, en een ruime tuinberging. De woning is uitgerust met dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Er is geen verplichting tot renovatie.

Voor een virtuele rondleiding kunt u terecht op my.matterport.com.

De woning ligt in een rustige, autovrije straat in het hart van Herdersem, dichtbij scholen en openbaar vervoer. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen met Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

* * *

Oude Pastorijwegel 5 - 9310 Herdersem - Deze charmante woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een woonkamer met eetplaats, ingerichte keuken, lichtrijke veranda, een bureau/opbergruimte en een badkamer (douche-in-bad, lavabo en toilet). Op de 1ste verdieping vindt men 4 slaapkamers. Er is tevens een zolder (valluik) aanwezig.

Achteraan bevindt zich het leuke terras (ook toegankelijk via een poortje aan de straatzijde) met aansluitend nog een ruime, handige tuinberging.

De woning is voorzien van dubbele beglazing, CV op aardgas, ... Er geldt geen renovatieverplichting. Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Rustig gelegen in een verkeersvrije straat in het centrum van Herdersem, vlakbij scholen en openbaar vervoer! Wenst u graag meer info en/of een bezoek? Neem gerust contact op met Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Grond oppervlakte
188 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
GIB2J78J9QJ1
Makelaar Code
5901652
EPC Waarde
355 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€249.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com