Kaart

Kouterbaan 29

9310 Herdersem Huis Te Koop
215 m² wonen
450 m² perceel
3 slaapkamers

Kouterbaan 29 - 9310 Herdersem - Deze karaktervolle woning (betonstructuur) werd volledig gerenoveerd in 2021 en beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met ingemaakte kasten en ruimte voor een bureau, een ruime en lichtrijke woonkamer met eetplaats en volledig ingerichte, hoogkwalitatieve open keuken met eiland (incl. inductiekookplaat met wifi, spoelbak met Quooker kraan, combi-oven, oven, vaatwas, koelkast met diepvriesvak), een berging/wasplaats, apart toilet en nog een handige opbergruimte met ook een rechtstreekse toegang tot de tuin.

Op de 1ste verdieping vindt men een ruime slaapkamer met dressing (kan evt. ook dienst doen als bureau/kinderkamer) en een prachtige, moderne badkamer (met lavabomeubel, douche met regendouche, ligbad en toilet). Op de bovenste verdieping (vaste trap aanwezig) vindt men de ruime zolder waar men evt. nog 2 extra kamers kan creëren. De zolder is reeds voorzien van alle aansluitingen (elektriciteit en verwarming), velux ramen, isolatie, volledig nieuw dak, .... Er is tevens een kelder aanwezig.

De luxueuze keuken geeft uit op de zonnige, charmante tuin! De tuin is tevens toegankelijk via een zijpoortje aan de woning, ideaal om met fietsen/tuinmateriaal tot achteraan te geraken.

Deze woning werd afgewerkt met hoogkwalitatieve en duurzame materialen en is voorzien van o.a. hoogrendementsbeglazing, elektrische rolluiken, gunstig EPC, elektriciteit conform AREI, zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming, op maat gemaakte kasten, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding!

Goed gelegen op wandelafstand van centrum Herdersem en kortbij scholen, openbaar vervoer en voorzieningen (bakker, slager, apotheek, ...). Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 487.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
450 m2
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
I1I8MOAIN7IV
Makelaar Code
5939367
EPC Waarde
131 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€487.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com