Home Huis 3020 Herent
Bergenstraat
Kaart

Bergenstraat

3020 Herent Huis
326 m² perceel
3 slaapkamers
€535.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bergenstraat - 3020 Herent - HERENT - E-peil onder de 10 = geen onroerende voorheffing te betalen gedurende de eerste 5 jaar. De woning wordt m.a.w. uiterst energiezuinig afgewerkt (E-peil < 10: er wordt gewerkt met extra isolatie, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming in de hele woning, …). De woning wordt opgeleverd sleutel-op-de-deur.
Mooie en moderne nieuwbouw driegevel-woning, rustig gelegen, op een mooi perceel van 3a26ca, en op wandelafstand van het openbaar vervoer, vlakbij winkels & school en in de nabijheid van de belangrijkste invalswegen.
Op het gelijkvloers is de woning ingedeeld als volgt: een grote inkomhal met een apart WC-lokaal en ruimte voor een vestiaire (9,5m²), een mooie living/eetplaats met veel lichtinval door de grote schuiframen en aansluitend een volledig ingerichte, open keuken met kookeiland (totaal 40,50m²), een berging/wasplaats (5m²) en een ruime garage (17,30m²) + een bijkomende staanplaats voor de garage. Er wordt tevens een ruim terras voorzien (20m²). Op de 1ste verdieping worden drie ruime slaapkamers voorzien (waarbij de hoofdslaapkamer voorzien is van een ensuite douchekamer met inloopdouche & wastafel), een apart Wc-loklaal , een badkamer (7,2m² met bad of inloopdouche en twee wastafels). Vanop de 1ste verdieping is een vaste trap voorzien naar de zolder die standaard niet afgewerkt wordt. Optioneel kan deze zolder wel verder afgewerkt en ingericht worden ( 1 of 2 slaapkamers en/of extra badkamer).
De woning wordt verkocht volgens de wet Breyne (betaling in schijven volgens de evolutie der werken). De verkoop geschiedt onder het BTW-stelsel van 21% op de bouwprijs (€ 365.000) en 12% registratie op de grondprijs (€ 170.000). EPC in opmaak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 535.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
326 m2
Referentie
F2NPUD222F8G
Makelaar Code
5889780
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€535.000 / New Immo Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com