Home Huis 2200 Herentals
Acacia - Huizenrij 6
Kaart

Acacia - Huizenrij 6

2200 Herentals Huis
Prijs op aanvraag

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Acacia - Huizenrij 6 - 2200 Herentals - Prachtig woonproject Acacia te Herentals, aan Acacialaan 69, van 38 BEN-woningen !

Rustige, landelijke en kindvriendelijke locatie gelegen in een mooie en groene omgeving. Alle woongelegenheden krijgen een jonge, eigentijdse uitstraling en worden uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, volledig naar keuze. Zo krijgt u volledig inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis binnen een groene omgeving.
In huizenrij 6 worden 4 woningen gebouwd met een zuidgerichte tuin. Elke woning wordt hoogwaardig en volledig afgewerkt naar keuze. Zij hebben allen een zeer gunstig E-peil van maximum 20 door gebruik te maken van volgende technieken: ventilatiesysteem D+, vloerverwarming, lucht-water warmtepomp, zonnepanelen …
Elke woning bestaat uit inkomhal met toilet en een technische ruimte, de keuken en leefruimte met zicht op het terras en tuin, op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer, een berging en een toilet. Optioneel is er een vaste trap naar de zolderverdieping mogelijk om deze mee in gebruik te nemen als extra slaapkamer(s). Bovendien heeft elke woning een autostaanplaats en tuinberging die inbegrepen is in de prijs!
Info, verkoop en voorstelling van het project:
De verkoop geschiedt onder 21 % BTW op het constructie-aandeel en 12 % registratierechten op het grondaandeel.
Contacteer ons voor meer informatie (plannen, lastenboek, ...) of een vrijblijvende afspraak via 014/70.51.58 of via info@heylenvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
O1NXTN27TLX-
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com