Kaart

2200 Herentals Huis Te Koop
267 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze instapklare woning op een toplocatie in Herentals, met vier slaapkamers en een garage. Deze woning is centraal gelegen, omgeven door horeca en winkels, en op loopafstand van de Grote Markt. Dankzij de gunstige ligging nabij de ring en de E313 zijn omliggende dorpen en steden gemakkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst via de hal vindt u een toegang naar de kelder, een ruime berging en de garage, die ook via een aparte ingang te bereiken zijn. Op de eerste verdieping bevindt zich een gastentoilet, een lichte woonkamer, een volledig ingerichte keuken met aangrenzende wasruimte en een verwarmde veranda met zonnescherm. De woonkamer, berging en keuken zijn voorzien van nieuw parket. Via de veranda heeft u toegang tot een gezellig terras.

Op de tweede verdieping vindt u vier slaapkamers, waarvan sommige met inbouwkasten. Een van de kamers is volledig ingericht als kleedkamer. De badkamer is volledig vernieuwd en uitgerust met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Er is ook een apart toilet op de nachthal.

Deze woning heeft veel te bieden, waaronder de nabijheid van het centrum, het treinstation en winkels. Bovendien is er de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te creëren en is de CV-ketel vernieuwd. Het beste van alles is dat er geen renovatie nodig is!

* * *

Instapklare woning met 4 slaapkamers, garage op topligging in Herentals!

Ligging: Centraal gelegen te midden van horeca en winkels op wandelafstand van de Grote Markt. Daarnaast zijn omliggende dorpen en steden ook zeer vlot te bereiken door haar gunstige ligging met de ring en de E313.Indeling: Via de inkomhal betreedt u deze instapklare woning, hier bevindt alsook de toegang naar de kelder, een ruime berging en tevens de toegang naar de garage. De berging en garage zijn ook te bereiken via een aparte ingang.Op de eerste verdieping bevindt zich een apart gastentoilet met handenwasser, de leefruimte, volledig geïnstalleerde keuken met aanpalend berging voor wasmachine en droogkast en daarnaast de lichtrijke veranda, deze is eveneens verwarmd en voorzien van een zonnen screen. De leefruimte, berging en keuken werden voorzien van een nieuwe parket. Via de veranda hebt u toegang naar het gezellig terras. Op de tweede verdiepingen werden de nachthal en slaapkamers volledig voorzien van nieuwe laminaat.Verder zijn er vier slaapkamers, waarvan enkele met ingemaakte kasten, daarnaast is er een volledige kamer als dressing ingericht. De badkamer werd eveneens volledig vernieuwd en voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel. Verder is op de nachthal een apart toilet met handenwasser aanwezig.
Bijzonderheden:- Op wandelafstand van het centrum, treinstation, winkels-4 tot 5 slaapkamers mogelijk- CV ketel vernieuwd
- Geen renovatieverplichting!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1988
Bewoonbare oppervlakte
267 m2
Referentie
KL6ME8PB5A65
Makelaar Code
139528
EPC Waarde
391 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€365.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com