Kaart

Jagersdreef 7

2200 Herentals Huis Te Koop
365 m² wonen
3302 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze prachtige langgevelhoeve, gelegen in het groene hart van Herentals op een perceel van ongeveer 3.302m². Deze indrukwekkende woning, omringd door rust en natuur, heeft vijf slaapkamers, een ruime leefkeuken, een gezellige woonkamer, een multifunctionele ruimte en een garage. De hoeve biedt tal van mogelijkheden, zoals een praktijkruimte of zelfs het creëren van een aparte studio.

Deze villa is in 2023 gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen van de hoevestijl, maar biedt tegelijkertijd alle comfort van een moderne woning. Op de begane grond vindt u een gastvrije entreehal met apart toilet en garderoberuimte, die leidt naar de nieuwe luxe keuken, uitgerust met combi-magnetron, oven, inductiekookplaat, vaatwasser, Amerikaanse koelkast met vriezer en granieten werkblad. De aangrenzende leefruimte straalt warmte en gezelligheid uit, dankzij de bewaarde houten balken en de prachtige sierhaard met houtkachel.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een afzonderlijk gedeelte dat toegankelijk is via een aparte ingang en via de hoofdwoning. Deze ruimte is ideaal voor een vrij beroep of als gastenverblijf. De garage bevindt zich ook op de begane grond.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een apart toilet en een nieuwe badkamer met douche, dubbele wastafel en bad. Daarnaast is er een grote multifunctionele ruimte met parketvloer, die eventueel kan worden opgedeeld in extra slaapkamers.

De tuin, met zuidwestelijke oriëntatie en uitzicht op het natuurgebied, is volledig omheind en ideaal voor huisdieren. De woning geniet van veel privacy dankzij de groene locatie aan een doodlopende straat. De woning is uitgerust met 18 nieuwe zonnepanelen en vernieuwde ramen (deels 2019 - deels 2023).

Kortom, deze charmante, gerenoveerde woning biedt tal van mogelijkheden en is de perfecte plek om te genieten van rust en ruimte in Herentals.

* * *

Jagersdreef 7 - 2200 Herentals - Groengelegen langgevelhoeve te Herentals op perceel van +/- 3.302m²!
Deze indrukwekkende hoeve met 5 slaapkamers, ruime leefkeuken, gezellige woonkamer, polyvalente ruimte en garage is gelegen op een groen domein met rustgevend uitzicht op achterliggend natuurgebied. De woning biedt vele mogelijkheden, zoals praktijkruimte, creëren van aparte studio, etc.
Hier geniet u van ruimte en rust op een interessante locatie in Herentals.

Deze villa is gerenoveerd in 2023 met behoud van de authentieke elementen van deze hoevestijl maar biedt anderzijds de luxe van een hedendaagse woning.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de gezellige inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte. Via deze ruimte heeft u toegang tot de nieuwe luxueuze keuken, voorzien van combi-microgolfoven, oven, inductievuur, vaatwasmachine, Amerikaanse koelkast met vriezer en granieten werkblad. De aansluitende leefruimte is zeer sfeervol door de houten balken die behouden zijn gebleven en de prachtige sierschouw met houtkachel. Achteraan de woning bevindt zich een afgescheiden gedeelte dat toegankelijk is zowel via een aparte inkom als via de hoofdwoning. Deze unit bestaat uit een gelijkvloerse kamer die momenteel dienst doet als bureauruimte en een kamer op de eerste verdieping met wateraansluiting. Dit stuk is ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep of creëren van een gastenverblijf.
Overigens bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping de garage.

Eerste verdieping:
De bovenverdieping is voorzien van 3 slaapkamers, apart toilet en nieuwe badkamer met douche, dubbele lavabo en bad. Overigens bevindt zich op deze verdieping een grote polyvalente ruimte voorzien van parket. Deze kan eventueel nog opgedeeld worden in extra slaapkamers.

Tuin:
In de tuin is het aangenaam vertoeven door de zuidwest oriëntatie en het groene uitzicht op het natuurgebied. De tuin is volledig omheind, ideaal voor het houden van huisdieren.

Bijzonderheden:
- Groene locatie met veel privacy gelegen in een doodlopende straat
- 18 nieuwe zonnepanelen
- Vernieuwde ramen (deels 2019 - deels 2023)
- Gerenoveerde woning met behoud van charmante elementen
- Woning met veel mogelijkheden (praktijkruimte - gastenverblijf - creëren extra slaapkamers - 2 aparte toegangen - ...) Documenten Bodemattest 466T2 Bodemattest 466V2 Energie Prestatie Certificaat

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 949.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
3302 m2
Bewoonbare oppervlakte
365 m2
Referentie
746769WOAK34
Makelaar Code
04/11782
EPC Waarde
423 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240226-0003156383-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€949.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com