Kaart

2200 Herentals Huis Te Koop
115 m² wonen
1356 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een woning met veel potentieel in de residentiële en zeer gewilde wijk "Ter Beuken"? Ontdek deze te renoveren woning, gelegen op een perceel van 13a56ca, omringd door natuur. Deze woonst bevindt zich in een groene omgeving op korte afstand van winkels, scholen, het ziekenhuis, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Bovendien geniet je van een vlotte verbinding met de omliggende gemeenten, de E313 en het centrum van Herentals.

Het huis zelf vraagt om renovatie, maar zowel de structuur als het dak zijn in goede staat. Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, woonkamer, keuken, een berging, bureau en drie slaapkamers. Ook de badkamer bevindt zich hier. Via een valtrap bereik je de ruime zolder. Daarnaast beschikt de woning over een aangebouwde garage.

Wat dit project extra interessant maakt, is de mogelijkheid tot uitbreiding van de huidige woning of zelfs nieuwbouw elders op het perceel. Met een perceeldiepte van ongeveer 42m en -breedte van circa 32m, zijn er tal van mogelijkheden.

Belangrijk om weten is dat de EPC-waarde 528 kWh/m²/jaar bedraagt en de verwarming op stookolie gebeurt. Er is bovendien een renovatieverplichting voor residentiële gebouwen van toepassing. Meer info hierover vind je via volgende link: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Kortom, ben je op zoek naar een vastgoedproject met talloze mogelijkheden, dan is deze woning in "Ter Beuken" zeker het overwegen waard!

* * *

Te renoveren woonst op 13a56ca in gegeerde residentiële wijk "Ter Beuken" omgeven door de natuur.

Ligging: Zeer groen gelegen in gegeerde residentiële wijk "ter beuken". Nabij winkels, scholen, ziekenhuis, sportcentra, openbaar vervoer,... Vlotte verbinding met omliggende gemeentes, oprit E313 en centrum Herentals.

Omschrijving: Deze woning moet gerenoveerd worden, wel verkeerd de structuur alsook het dak in goede staat. Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal, de woonkamer, de keuken, een berging, een bureel, drie slaapkamers en de badkamer. Via een valtrap in de nachthal komen we op de ruime zolder. Aansluitend aan de woning is er een garage aanwezig.
Verder is er ook de mogelijkheid de woning uit te breiden of elders op het perceel opnieuw op te bouwen. Perceel 13a56caDiepte perceel ca. 42mBreedte perceel ca. 32m
Kortom een project waarvan de ligging, het perceel en de te bebouwen oppervlakte zeer veel potentieel heeft.

Bijzonderheden:
- EPC: 528 kWh/m²/jaar (CV op stookolie)
renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
1356 m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
I0BM0UH81K--
Makelaar Code
142266
EPC Waarde
528 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€375.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com