Kaart

2200 Herentals Huis
160 m² wonen
7875 m² perceel
3 slaapkamers
€425.000

Op zoek naar een unieke woning in Herentals? We hebben een prachtig gelegen woning met drie slaapkamers op een perceel van 78A 75CA. De woning is uitstekend onderhouden en klaar om in te trekken!

Deze woning is idyllisch gelegen in een groene en rustige omgeving, net buiten het centrum van Herentals. Alle faciliteiten zijn dichtbij en de toegangswegen naar omliggende gemeenten en de E313 zijn gemakkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst leidt de hal u naar de ruime leefruimte die bestaat uit een woon- en eetkamer met open keuken. Op de begane grond treft u tevens een handige berging/wasplaats aan. Vanuit de leefruimte geniet u van een prachtig uitzicht over het gehele perceel.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, alle voorzien van inbouwkasten, en een comfortabele badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad. Het huis heeft ook een terras op het noorden dat u toegang geeft tot de prachtige tuin, de ideale plek om te ontspannen!

Deze woning met zonnepanelen, dubbel HR glas en rolluiken is efficiënt en duurzaam. Houd er echter rekening mee dat uitbreidingen van het pand niet mogelijk zijn vanwege de ligging in een natuurgebied.

Als u een idyllische woning op een ruim perceel zoekt, is dit de ideale kans voor u. Een echte aanrader!

Extra details: EPC 212 kWh/m²/jaar, conform elektriciteit tot 2038, 11 zonnepanelen (4180 WP), PVC raamprofielen met dubbel HR glas en rolluiken, pand is vergund en gelegen in natuurgebied, uitbreiding pand niet mogelijk. Ng, Vg, Vkr, Gvv, Gmo.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Uniek gelegen woning met drie slaapkamers op 78A 75CA te Herentals.
Deze woning bevindt zich in een goede staat van onderhoud en is instapklaar!
Ligging: Op een idyllische groene en rustige locatie, net buiten het centrum, bevindt zich deze woning met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 vlot bereikbaar.
Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woon-en eetkamer met open keuken. Verder bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping nog een berging/wasplaats. Vanuit de leefruimte heeft u een prachtig zicht over het gehele perceel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers die allemaal zijn uitgerust met inbouwkasten en een badkamer. De badkamer is beschikt over een dubbele wastafel, een douche en ligbad. Via het noord georiënteerd terras krijgt u toegang tot de prachtige tuin met tal van mogelijkheden, waar het heerlijk vertoeven is!
Wie op zoek is naar een idyllisch gelegen woonst op een ruim perceel, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!
Extra: - EPC 212 kWh/m²/jaar- Elektriciteit conform tot 2038- 11 Zonnepanelen (4180 WP)- PVC raamprofielen met dubbel HR glas en rolluiken- Pand is vergund en gelegen in natuurgebied, uitbreiding pand niet mogelijk- Ng, Vg, Vkr, Gvv, Gmo

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
7875 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
V7W1E1IWUPMT
Makelaar Code
122924
EPC Waarde
212 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Natuurgebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€425.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com