Home Te Koop Huis 2200 Herentals
Druivenstraat 38
Kaart

Druivenstraat 38

2200 Herentals Huis Te Koop
460 m² wonen
5 slaapkamers
€1.845.000
Lening simuleren

Ontdek deze schitterende, luxe villa in Herentals, gebouwd in 2016 met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De royale entreehal met ingebouwde kasten en gastentoilet leidt naar de eetkamer en de luxueus uitgeruste keuken, gevolgd door een praktische bergruimte/wasruimte. De sfeervolle woonkamer herbergt een prachtige gashaard, terwijl een dubbele inpandige garage met daarboven een kantoorruimte ook op de begane grond te vinden is.

De eerste verdieping biedt een master bedroom met dressing en ensuite badkamer, compleet met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers en een tweede badkamer. De tweede verdieping biedt potentieel voor een vijfde slaapkamer, plus een ruime bergzolder en kelder.

Buiten leidt het zuidwestelijk georiënteerde terras naar een poolhouse, sauna en prachtig overloopzwembad, en geeft toegang tot de ruime tuin. Een groot bijgebouw met twee extra kamers, ideaal voor een fitnessruimte of gastenverblijf, bevindt zich ook in de tuin, compleet met 40 zonnepanelen op het dak. Met een EPC van 44 (energieklasse A) is deze woning zeer energiezuinig.

* * *

Druivenstraat 38 - 2200 Herentals - Deze prachtige, exclusieve villa is gelegen in Herentals en werd in 2016 gebouwd met hoogwaardige afwerking en duurzame materialen.

Royale inkomhal met ingebouwde kasten en een gastentoilet. Aansluitend bevinden zich de eetkamer en de luxe geînstalleerde keuken. Achter de keuken bevindt zich een handige berging/wasruimte met ook veel ingebouwde kasten. De gezellige woonkamer beschikt over een prachtige gashaard. Op het gelijkvloers is er ook een dubbele inpandige garage aanwezig, met daarboven een kantoorruimte. Deze kantoorruimte is bereikbaar via een aparte zijdeur, waardoor het ideaal is om klanten te ontvangen.

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met een dressing en een ensuite badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Verder zijn er nog drie slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig op deze verdieping.

De tweede verdieping biedt de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te creëren, en er is ook een ruime bergzolder aanwezig samen met een kelder. Het zuidwestelijk georiënteerde terras leidt naar het poolhouse, de sauna en het prachtige overloopzwembad, en biedt toegang tot de ruime tuin. In de tuin bevindt zich nog een grote bergruimte met twee aangrenzende kamers die perfect kunnen worden omgebouwd tot een fitnessruimte of een gastenverblijf. Het bijgebouw is voorzien van 40 zonnepanelen op het dak. Het energieprestatiecertificaat (EPC) van de woning is 44 (energieklasse A).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.845.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
460 m2
Referentie
-22U2B7NSMBK
Makelaar Code
976-5940417
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.845.000 / C21 Echo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com