Home Huis 3540 Herk-de-Stad
Schoolstraat 5
Kaart

Schoolstraat 5

3540 Herk-de-Stad Huis
360 m² wonen
717 m² perceel
3 slaapkamers
€348.000

Deze halfopen woning bevindt zich op nummer 5 Schoolstraat in Schakkebroek en is gelegen op een perceel van 717m2. Het huis, gebouwd in 1968, werd in 2012 volledig gerenoveerd en beschikt over een ruime woonkamer met aparte zit- en eethoek. Naast de woonkamer ligt een extra kamer die naar eigen smaak kan worden ingericht. De woning is verder uitgerust met een keuken, voorzien van een eiland, een voorraadkelder, een toilet, en een badkamer met dubbele lavabo, bad en douche. Daarnaast is er een waterverzachter aanwezig voor eenvoudig onderhoud.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal met drie slaapkamers en een toilet. De tweede verdieping bestaat uit een zolder met hoge plafonds, ideaal als berging of om extra kamers te realiseren. Het dak is geïsoleerd in 2012 en er is elektriciteit aanwezig. Bij de woning hoort ook een grote garage met daglicht en directe toegang tot de tuin, waar in 2021 een nieuw pad en terras van 60m2 werd aangelegd.

Een te renoveren achterbouw, voorzien van een wasplaats en meerdere veelzijdige ruimtes, grenst aan de woning. Bovendien biedt een veranda en halfopen, overdekte buitenveranda uitzicht op de tuin op het zuiden.

Geïnteresseerde kopers kunnen vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging. Makelaars worden verzocht zich te onthouden, tenzij zij interesse hebben in de aankoop voor eigen gebruik.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schoolstraat 5 - 3540 Herk-de-Stad - In Schakkebroek ligt in de Schoolstraat op nummer 5 deze half open bebouwing op een perceel van 717m2.

De woning dateert van 1968 en werd gerenoveerd in 2012. Het hoofdgebouw bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer bestaande uit een zit- en eethoek. Aansluitend op de woonkamer is er een extra kamer met tal van mogelijkheden. Verder is er de keuken (met eiland), een voorraadkelder (op -1), een apart toilet en een badkamer voorzien van een mooi badkamermeubel met dubbele lavabo in een granieten tablet, bad en een douche. Deze faciliteiten worden gemakkelijk onderhouden door de aanwezigheid van een waterverzachter. De eerste verdieping heeft een ruime nachthal met 3 slaapkamers en een toilet. De 2de verdieping betreft een ruime zolder met hoge plafonds en is perfect bruikbaar als bergruimte maar kan ook ingericht worden om extra kamers te bekomen. Het dak is reeds geïsoleerd (2012) en stroomvoorzieningen zijn aanwezig. Aan het huis is ook een ruime garage met daglicht en directe toegang naar en vanuit de tuin. Hier werd een nieuw pad en terras (60m2) aangelegd in 2021.

Aansluitend aan de woning is er een te renoveren achterbouw, met wasplaats en verschillende ruimtes met tal van mogelijkheden. Aan deze achterbouw is een veranda en een buitenveranda (half open en overdekt) met zicht op de zuidgerichte tuin.

Indien interesse, maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een bezoek!

Makelaars gelieve zich te onthouden tenzij u het zelf wil kopen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 348.000
Kadastraal Inkomen
€ 877
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
717 m2
Bewoonbare oppervlakte
360 m2
Referentie
KIFJVRT9CMRE
EPC Waarde
295 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230130-0002786523-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Jan 2024
€348.000 / Particulier
07 Oct 2023
€355.000 / Particulier
28 Jun 2023
€369.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com